|
Kurník - izolace?, 2.1.2011 V zimě snižují snášku všechny slepice, bez ohledu na plemeno. Míru tohoto snížení ale můžeme výrazně ovlivnit. Je třeba zateplit kurník - ne však tak, abychom zároveň zvýšili vlhkost, protože vlhké teplo je horší, než suchá zima (dýchací potíže,... celý příspěvek > |
 |
Doma dělané filtrace, 24.12.2010 Duro u mě to je na prvním místě kořenovka!!! po všech upravách všelijakých filtrací jsem si nechal jen jí a jsem spokojen |
 |
|
 |
Slepice - chov - rada, 21.12.2010 Tady - chovatelská zařízení pro drůbež |
 |
Je deštová voda vhodná na sprchování (na chatě)?, 12.12.2010  než jsem udělal na chatě vrt.studni, jsme se sprchovali dešťovou vodou několik let! Ošetření jsem jsem prováděl s okapu přes dvojité sítko do 2000L nádrže a pak jen savem dle návodu.Možná záleží jakou máte střechu, já plechovou.Azbestocementová asi... celý příspěvek > |
 |
Kam dát rybičky, 6.12.2010 mám to nejmenší vzduch čerpadlo2,5w a je pod květináčem..vzduch který čerpá je ovlažen zahříváním čerpadla..vzduchování je kamenem v drobných bublinách..při hloubce 90cm je kámen umístěn asi ve 30-40cm pod hladinou a průměr díry v ledu je také okolo... celý příspěvek > |
 |
Slepice, 5.12.2010 Toto si přečtšte důkladně - Krmení v zimních měsících |
 |
Kam dát rybičky, 4.12.2010 Možná docílíte nezamrznutí hladiny, když pustíte vodní čerpadlo, ale začnete hýbat vodou a tím pádem jí ochlazovat (rozdíl až 5 stupňů)až ke dnu kde ryby přezimují.Tím jím ublížíte víc než když bude zamrzlo..zakomorovaná ryba pak hyne(viz.puštěný... celý příspěvek > |
 |
Phalaenopsis a má žluté listy, 29.10.2010 Mám orchidej phalaenopsis a má žluté listy a strašně moc scvrklé... nevím čím to je.. :(... zalívám ji aby nevyschla.. prostě mokré kořínky.. stále.
A tedka mi na ní rostou nové listy na stonku mám je tam nechat..? a nebo je to jako odnož (to... celý příspěvek > |
 |
Ja správně zazimovat karasy, 16.9.2010  můžete karáskové nechat ve tmě ve sklepě a vzduchovat.Nekrmit, vydrží do jara a kontrolovat jednou za týden |
 |
Červená spála nebo nedostatek hořčíku?, 25.7.2010 Děkuji všem za odpověď :) |
 |
|
 |
Červená spála nebo nedostatek hořčíku?, 22.7.2010  Dobrý den, potřebovala bych poradit s identifikací choroby. Nejsem si jistá, jestli moje réva nemá červenou spálu, nebo je to jen nedostatek hořčíku, nebo snad peronospóra?? Na listech modré odrůdy se mi objevili červené fleky a postupně se to... celý příspěvek > |
 |
Želva v jezírku, 2.6.2010  mám želvy 19 let, v zimě v akvárku a v létě v jezírku..oplocení je z dřevěných šprdliček..neboť želva nádherná je užasný překonavatel překážek a po drátěném pletivu šlphá velice dobře..krmím je kočičíma granulema a žere i takové těstové válečky pro... celý příspěvek > |
 |
Rozkládací altán 3x3 metry, 27.5.2010 mohu říct z mé praxe, že ukotvení je k ničemu..páč se rozlomí poryvem větru ty pvc rohy na trubky(nejdou koupit jako díl)..jak to do toho pořád buší, tak se nejdříve vytrhnou suché zipy a švy a pak rohy pvc..opravdu tyče pak jen ke kytkám |
 |
Co mi žere kmen vrby?, 27.5.2010 udělejte měďnatý postřik(kuprikol.atd)..je to houba |
 |
Vytvoření roviny, 2.5.2010 tak jak odpověď nahoře..ale já bych bez špagátu podle oka..příroda je příroda..rovná travnatá zahrada je jak vybetonovaná plocha a ještě za drátěným plotem mě příjde jak tenisový kurt..ale to je každého věc |
 |