Příspěvky uživatele - 1.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kokcidioza u králíků, 26.2.2014
prosím vás už se mi stalo že jsem si přinesla domů od známých králíka na chov a on mi uhynul na kokcidiozu, prosím vás jak postupovat, mám králíkárnu vyčistit vápnem a jaké se používá, to na bílení, a králíka přeléčit sulfamidinem, krmím seno, vodu s... celý příspěvek >
Pokojový ibišek - rada, 24.1.2014
dobrý den, mám pokojový ibišek, na delší čas jsem odjela a staral se mi o něj tchán v místnosti vypl radiator takže tam bylo okolo 5 stupnů a nejspíš mi ho i moc zalil, jelikož ibišku postupně uschly všechny listy dá se nějak zachránit? větvičky když... celý příspěvek >
Peckoviny - řez, 27.8.2012
děkuji velice na netu jsem našla že švestky je možné řezat i po sklizni? je to možné
Peckoviny - řez, 27.8.2012
dobrý den, prosila bych Vás velice o radu kdy se řezou peckoviny a to broskve, třešně, meruňky, švestky? řeže se vše po sklizni budu velice ráda za každou radu
Kokcidioza a napáječka ze pet lahve, 29.6.2012
dobrý den, potřebovala bych poradit v našem chovu se objevila kokcidioza nejvíce to zasáhlo 5 ks 2 měsíčních králičků, dostala jsem připravky od veterináře, nevím přesně ted jak se to jmenuje Bs... ale řekla bych že to nezabírá za 3 dny co jim to... celý příspěvek >
Za jak dlouho kvete zimolez, 1.8.2011
Dobrý den, mám roční a dvouroční zimolez ale vůbec mi nekvete, kdy se mohu dočkat květů. Dále mám psí víno, koupené v zahradnictví, zasazené na jaře, ale vůbec neroste co s tím
Vinná réva zasazená ted na jaře neraší, 10.5.2011
ano naroubovaná byla místo naroubování mám nad zemí a přikryté zemí kořínky jsem nezasřihla kolik to má být na zemí ten roub nad zemí
Vinná réva zasazená ted na jaře neraší, 10.5.2011
dobrý den před 3 týdny jsem zasadila vinnou révu tak že místo naroubování je těsně nad zemí a přihrnula jsem k tomu zeminu ale vůbec nepouští zalívám pravidelně kde může být chyba?
Hrabání štěněte, 7.2.2011
Dobrý den, máme 3 měsíční štěně labradora kříženého s bíglem a začal se podhrabávat a ve skleníku hrabe díry jen v hrozích máte nějakkou zkušenost čím by to mohlo být
Jak naučit štěně do boudy, 28.1.2011
děkuji za radu, my jsme si přivezli těsně po Vánocích a to byly velké mrazy tak jsme ho tam nemohli dát, ted když je hezké počasí tak ho tam zkoušíme dávat, ale přesto mi přijde, že je ještě brzy ho nechávat venku na noc, jinak přes den je venku... celý příspěvek >
Jak naučit štěně do boudy, 28.1.2011
dobrý den poradi mi někdo jak naučit štěně do boudy, máme 3 měsíční štěně kříženec labradora s bíglem, bouda je zateplená a umístěná u pergoly má výhled na dveře i vrátka ale zatím tam nehce být a poléhává u dveří
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika