Příspěvky uživatele - 240.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co chybí dubu?, 19.6.2017
Dneska jsem pátrala tedy po těch mrazových deskách a poškození a nenašla jsem nic zvláštního. Ale když jsem si listí prohlédla zblízka(a ze všech stran) zjistila jsem už dost výraznou chlorozu, tedy světlé listí, zelená jen žilnatina. Na té ještě... celý příspěvek >
Co chybí dubu?, 18.6.2017 Obsahuje fotku
Dub, pár dní zpět:
Kdo pozná rostlinu?, 17.6.2017
Ano mám... i ten níže popsaný pryskyřník(a to je pěkná potvora rozpínavá)
Světlušky 2017, 16.6.2017
Ha skoro vám závidímu nás letos bída, zatím nic moc, od té doby, co jsem viděla jednu v zahradě a pár venku..ani ťuk. Asi se upekly či vysušily nadobro U nás zase 14 dní doslova pár kapek a 30ky každý den... Alespoň ti roháči mne pokaždé potěší...
Identifikace rostliny, 16.6.2017
Boubelka?
Poznávačka trvalky, 15.6.2017
Ne, ne děkuju, já bych si vůbec netroufnula žádat někoho, aby si zasahoval do rostliny, sama už si od sousedek beru jen semínka, protože mi tu houby co prospívá a byla by to velká škoda... zahubit hezkou kytku. Napadla mne ta semínka. Já si myslela,... celý příspěvek >
Poznávačka trvalky, 14.6.2017
Z Nového Města... to jako od někoho, nebo z nějakého zahradnictví?
Určení pokojovky, 14.6.2017
Já ho neviděla nikdy. Ale měla jsem hloubavou náladu tak jsem sjela obrázky na NETu a dopbrala se k nejpodobnějšímu
Identifikace rostliny, 14.6.2017
Podobné,,plevele"mi rostou v zahradě, záměrně na louce a pak nechtěně všude kolem Já si popravdě na název taky nemohla vzpomenout, ale věděla jsem, kde ho hledat, protože jsem onehdá hledala, na co se dá použít komonice, tak jsem si to jen ověřila na... celý příspěvek >
Určení pokojovky, 13.6.2017
Snad: Philodendron Florida compacta
Identifikace rostliny, 13.6.2017
Jestřabina lékařská.
Růže - královna květin?, 13.6.2017
Růže mám ráda, pořád se pokouším dosazováním udržet jejich početní stavy, bohužel letoškem už některé vzdávám. Zmrzly do mrti všechny, dokonce i planá růže Většina raší od země nová, bohužel i všechny pnoucí na plotech a pergolách. Jediná, co to bez... celý příspěvek >
Hořké třešně, 13.6.2017
Tak jsem trochu pátrala, protože mi to vrtalo hlavou a nemůže jít o třešně Marasca? Je psáno, že strom dorůstá 8 m.
Světlušky 2017, 12.6.2017
Děkuju. lepší se to, snad jen nějaká ta,,střevní chřipka". Dnes už mne jen bolí žaludek. Na pozorování bohužel dnes nebyl čas, ale u večerního zalévání zahrádky(dokud teče nějaká voda) jsem viděla zase prolétnout roháčovou. Škoda, že je nemáte,... celý příspěvek >
Yuka, 12.6.2017
Nevím, co si představit pod pojmem ořezat? Jestli myslíte zakrátit, tak ne, jestli myslíte zmenšit trs, tak ano, viz: http://tema.ceskenapady.cz/tema-juka-zahradni-pestovani-23869.html
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika