|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zivý plot - bobkovišeň versus Thuje Smaragd?, 18.7.2017 Ono je teď doslova moderní, strašit lidi jedovatýma rostinama. Pokud máte děti-pozor, pokud máte psy-pozor... Jako děti jsme vyrostly v přírodě a bez jakéhokoliv dozoru. Rodiče nám zhruba řekli, co je jedovaté, ale to byly jen takové ty základní... celý příspěvek > |  | Co připevnit na plot - ochrana proti vzrostlé trávě od souseda?, 17.7.2017 Zadavatelko, vy máte zahradu dle popisu na chatě, takže práci na ní berete jako relax a koníčka. Já tak nějak napůl, práce na zahradě je mé celodenní zaměstnání, ale jelikož je opravdu velká, ač bych ji ráda měla v bezplevelném stavu... nestíhám.... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to za rostlinu a jak se jí zbavit?, 17.7.2017 Škumpa. Tak jak je, ji stříkněte Roundupem, jistota je Garlonem a nechte dokud neuschne. Pak už by neměla vyrašit. Pokud přeci jen ještě nějaká přežije, stačí zopakovat. |  | Zelený brouček (ne mšice) na chilli - co to je?, 12.7.2017 A áno, máte pravdu, mě se ten odkaz s nymfama neotevřel. Konvalinka |  | Zelený brouček (ne mšice) na chilli - co to je?, 12.7.2017 Ne, ta to není, tenhle brouček je hezky kulatý, ne rozpláclá kněžice Občas ho v zahradě vidím také, právě tak dva dny zpátky jsem ho někde viděla lézt. Ale co to je netuším, tak trochu taky pohledám.. |  | Světlušky 2017, 11.7.2017 Sice se neorientuju ani v základech dědičnosti, ale není to jen tím, že se tento gen(svítivosti) prostě dědí? |  | Světlušky 2017, 11.7.2017 Tak já už jsem světlušky neviděla skoro 14dní Jen pár samiček na zemi v zahradě, ale venku už nic. U nás v pátek 23mm, dneska do rána 8mm... takže já se doslova tetelím blahem, protože tohle je u nás v červenci už nevídané. Běžně neprší od května do... celý příspěvek > |  | Maliny, 10.7.2017 My jsme to měli vloni, ale pak zaschnuly i ty maliny, protože tu nekapnulo tři měsíce. Letos párkrát alespoň tam, aby k nám dotekla voda v potokem a bylo je čím zalít. Letos jsme je stejně, jako ostatní drobné ovoce museli celé zasíťovat, protože... celý příspěvek > |  | Roundup, 10.7.2017 Hodím okem, proč je tu toliko o Roundupu a... kurňa chlapi, to se člověk akorát pořádně na.ere, co se tu dozví(ano, líp nevědět) Už i tak málo kupuju pečivo, ale pěstovat si obilí a mlet mouku vážně nehodlám, takový cvok fakt nejsem. Už i tak se... celý příspěvek > |  | Sklizen česneku 2017, bídná velikost na 50% - 60% průměru, 9.7.2017 Tak já letos, pokud se ještě něco nestane(plíseň a nevím co by mohlo) budu mít asi česnek nejlepší za posledních pár let. Sázela jsem, jako už po několikáté, mezi vánočními svátky. U nás se do země na podzim nedostanu, pokud trochu nepřemrzne, tak je... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to za stromek? Co má za chorobu?, 8.7.2017 máte velký monitor, nebo velké brejle? Asi vidím, co myslíte, na nejspodnější větvi, za posledním lišejníkem je to vidět nejlíp. Ale ne zase tak dobře, abych s určitostí poznala, co to je Já to dala dokupy s tím lišejníkem, ale je možné, že máte... celý příspěvek > |  | Co je to za stromek? Co má za chorobu?, 8.7.2017 Souhlasím s Lídou, klanolístku určitě nemá, nikde ji tam nevidím, jen lišejník. |  | Mšice na paprikách, 6.7.2017 Nevím, jestli řešíme mšice venku, nebo ve skleníku? Ve skleníku se mace výborně osvědčil axamitník, vždycky tam vrazí dvě rostlinky a od té doby(už 20let) mšice ve skleníku neměla. Mě se letos poprvé objevily na paprikách venku(skleník nemám) a tak... celý příspěvek > |  | Prosba o určení rostlin, 6.7.2017 Laskavec... taky mne to mohlo napadnout Pravda, nikdy jsem se po tom, co je tohle za sviňnepídila. Tchýně tomu říká paprička(připodobnění) tak jsem u toho zůstala. Během pár let, máme všichni zaplevelené zahrady. Já to onehdá v zelenině škubala dva... celý příspěvek > |  | Nolina - plíseň? Bílý kroužek?, 6.7.2017 Osobně s ní zkušenosti nemám, ale nevypadá špatně, nevypadá přelitá - měla by černé kořeny. Zasadila bych ji jak píšete výš, maximálně centimetr nad nejvyššími kořínky. |  |
 |
|
|
|