Příspěvky uživatele - 240.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zivý plot - bobkovišeň versus Thuje Smaragd?, 18.7.2017
Ono je teď doslova moderní, strašit lidi jedovatýma rostinama. Pokud máte děti-pozor, pokud máte psy-pozor... Jako děti jsme vyrostly v přírodě a bez jakéhokoliv dozoru. Rodiče nám zhruba řekli, co je jedovaté, ale to byly jen takové ty základní... celý příspěvek >
Co připevnit na plot - ochrana proti vzrostlé trávě od souseda?, 17.7.2017
Zadavatelko, vy máte zahradu dle popisu na chatě, takže práci na ní berete jako relax a koníčka. Já tak nějak napůl, práce na zahradě je mé celodenní zaměstnání, ale jelikož je opravdu velká, ač bych ji ráda měla v bezplevelném stavu... nestíhám.... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu a jak se jí zbavit?, 17.7.2017
Škumpa. Tak jak je, ji stříkněte Roundupem, jistota je Garlonem a nechte dokud neuschne. Pak už by neměla vyrašit. Pokud přeci jen ještě nějaká přežije, stačí zopakovat.
Zelený brouček (ne mšice) na chilli - co to je?, 12.7.2017
A áno, máte pravdu, mě se ten odkaz s nymfama neotevřel. Konvalinka
Zelený brouček (ne mšice) na chilli - co to je?, 12.7.2017
Ne, ta to není, tenhle brouček je hezky kulatý, ne rozpláclá kněžice Občas ho v zahradě vidím také, právě tak dva dny zpátky jsem ho někde viděla lézt. Ale co to je netuším, tak trochu taky pohledám..
Světlušky 2017, 11.7.2017
Sice se neorientuju ani v základech dědičnosti, ale není to jen tím, že se tento gen(svítivosti)  prostě dědí?
Světlušky 2017, 11.7.2017
Tak já už jsem světlušky neviděla skoro 14dní Jen pár samiček na zemi v zahradě, ale venku už nic. U nás v pátek 23mm, dneska do rána 8mm... takže já se doslova tetelím blahem, protože tohle je u nás v červenci už nevídané. Běžně neprší od května do... celý příspěvek >
Maliny, 10.7.2017
My jsme to měli vloni, ale pak zaschnuly i ty maliny, protože tu nekapnulo tři měsíce. Letos párkrát alespoň tam, aby k nám dotekla voda v potokem a bylo je čím zalít. Letos jsme je stejně, jako ostatní drobné ovoce museli celé zasíťovat, protože... celý příspěvek >
Roundup, 10.7.2017
Hodím okem, proč je tu toliko o Roundupu a... kurňa chlapi, to se člověk akorát pořádně na.ere, co se tu dozví(ano, líp nevědět) Už i tak málo kupuju pečivo, ale pěstovat si obilí a mlet mouku vážně nehodlám, takový cvok fakt nejsem. Už i tak se... celý příspěvek >
Sklizen česneku 2017, bídná velikost na 50% - 60% průměru, 9.7.2017
Tak já letos, pokud se ještě něco nestane(plíseň a nevím co by mohlo) budu mít asi česnek nejlepší za posledních pár let. Sázela jsem, jako už po několikáté, mezi vánočními svátky. U nás se do země na podzim nedostanu, pokud trochu nepřemrzne, tak je... celý příspěvek >
Co je to za stromek? Co má za chorobu?, 8.7.2017
máte velký monitor, nebo velké brejle? Asi vidím, co myslíte, na nejspodnější větvi, za posledním lišejníkem je to vidět nejlíp. Ale ne zase tak dobře, abych s určitostí poznala, co to je Já to dala dokupy s tím lišejníkem, ale je možné, že máte... celý příspěvek >
Co je to za stromek? Co má za chorobu?, 8.7.2017
Souhlasím s Lídou, klanolístku určitě nemá, nikde ji tam nevidím, jen lišejník.
Mšice na paprikách, 6.7.2017
Nevím, jestli řešíme mšice venku, nebo ve skleníku? Ve skleníku se mace výborně osvědčil axamitník, vždycky tam vrazí dvě rostlinky a od té doby(už 20let) mšice ve skleníku neměla. Mě se letos poprvé objevily na paprikách venku(skleník nemám) a tak... celý příspěvek >
Prosba o určení rostlin, 6.7.2017
Laskavec... taky mne to mohlo napadnout Pravda, nikdy jsem se po tom, co je tohle za sviňnepídila. Tchýně tomu říká paprička(připodobnění) tak jsem u toho zůstala. Během pár let, máme všichni zaplevelené zahrady. Já to onehdá v zelenině škubala dva... celý příspěvek >
Nolina - plíseň? Bílý kroužek?, 6.7.2017
Osobně s ní zkušenosti nemám, ale nevypadá špatně, nevypadá přelitá - měla by černé kořeny. Zasadila bych ji jak píšete výš, maximálně centimetr nad nejvyššími kořínky.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika