Příspěvky uživatele - 2.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bobule na magnolii, 23.9.2009
Dobrý den, na magnolii se v létě utvořily jakési bobule. Teď praskají a uvnitř jsou červené centimetrové kuličky. Nejsem zahradník, proto potřebuji poradit, jestli jsou to semena, nebo nějaká choroba. Co s tím? Děkuji
Žlutá vajíčka velká asi půl cm, 17.9.2009
Pod uschlým rododendronem a cypřiškem jsem našla hodně žlutých půlcentimetrových kuliček. Nejedná se o nějakého škůdce? K rododendronu jsem nedávala žádné hnojivo. Sadila jsem ho na jaře, takže vydržel asi 2 měsíce a najednou úplně uschnul. Byl v... celý příspěvek >
Pavoučci s bílým bříškem, 22.8.2009
Na různých rostlinách v zahradě mám pavoučky s bílým bříškem. Na listech po nich zůstávají chomáče a v nich chycená kořist. Zajímá mě, jestli tito pavoučci mohou škodit rostlinám.
Co chybí nebo nadbývá těmto tůjím?, 19.8.2009
Tuja spirea a další začínají červenat odspoda a zevnitř. Na konci jehlic, které jsou načervenalé jsou černé špičky. Červené jehličí následně usychá. Jsou vysazeny spíš na vlhčí půdě, takže vody mají dost. Hnojím speciálním hnojivem na jehličnany a... celý příspěvek >
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika