|
Příspěvky uživatele - 200.105
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pes a bouřka, 25.5.2015 Souhlasím s příspěvkem. Máte naprostou pravdu. Je to tak, jak tu píšete. Mám dva psy Zlaťky. Pes se bouřky nebojí a klidně spí pod stromem, o Silvestra to s ním ani nehne a fenka se může zbláznit, když v dálce zahřmí a nebo letí vrtulník. O Silvestru... celý příspěvek > |  | Podpěry pro dýně, 25.5.2015 Dobrý den, Vladimíre! Děkuji za mustr. Ptala jsem se v prodejně, jestli mají síťovinu, která nerezne - nemají. Prý se ani nevyrábí :-(. Koupila jsem obyčejnou a natřu zelenou barvou. Díky za radu. Jitka
|  |
|  | Podpěry pro dýně, 25.5.2015 To je krásný frňákovník!!! To jsou kalabasy? Moc se mi to líbí! Jitka |  | Podpěry pro dýně, 4.5.2015 Dobrý den, prosila bych o radu, jak udělat podpěru pro dýně. Má někdo zkušenosti? Potřebovala bych je vést do výšky, nemám dostatečně velký záhon na to, aby ležely na hlíně. Nějakou svařenou hrazdu z kulatiny, spustit provázky, ale nic více mne... celý příspěvek > |  |
|
|
|