Příspěvky uživatele - 200.105

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pes a bouřka, 25.5.2015
Souhlasím s příspěvkem. Máte naprostou pravdu. Je to tak, jak tu píšete. Mám dva psy Zlaťky. Pes se bouřky nebojí a klidně spí pod stromem, o Silvestra to s ním ani nehne a fenka se může zbláznit, když v dálce zahřmí a nebo letí vrtulník. O Silvestru... celý příspěvek >
Podpěry pro dýně, 25.5.2015
Dobrý den, Vladimíre! Děkuji za mustr. Ptala jsem se v prodejně, jestli mají síťovinu, která nerezne - nemají. Prý se ani nevyrábí :-(.  Koupila jsem obyčejnou a natřu zelenou barvou. Díky za radu. Jitka
Podpěry pro dýně, 25.5.2015
To je krásný frňákovník!!! To jsou kalabasy? Moc se mi to líbí! Jitka
Podpěry pro dýně, 4.5.2015
Dobrý den, prosila bych o radu, jak udělat podpěru pro dýně. Má někdo zkušenosti? Potřebovala bych je vést do výšky, nemám dostatečně velký záhon na to, aby ležely na hlíně. Nějakou svařenou hrazdu z kulatiny, spustit provázky, ale nic více mne... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika