Příspěvky uživatele - 91.248

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
v jakém stadiu máte melouny?, 2.8.2008
Melouny mám ve skleníku a můžu říct, že krásně rostou. Jestli někdo říká nezaštipovat, tak já jsem je zaštípnul a je to opravdu znát na velikosti plodu. Mám dvě sazeničky a na nich už 2ks krásné melouny, které mají v průměru 40 cm, a ty ostatní jsou... celý příspěvek >
Acer Palmatum Atropurpureum, 30.7.2008 Obsahuje fotku
Nechala jsem si vysadit před měsícem dospělý stromek, 170 cm, stáří cca 15 let. Je v jihovýchodním rohu zahrádky. Slunce na něj svítí cca do 16:00. Začaly mu ale dost osychat listy. Co s tím? Je to adaptací? Mám zalévat? Zlepší se to?Díky!!!
Roztoči na paprikách, 26.7.2008
Prosím, kdo má zkušenosti s roztoči na paprikách, poraďte jak na ně. Jsou to takové maličké potvory a nevím jaký postřik použít abych se jich zbavil. Děkuji za radu
Rjačata - kroucení listů, 29.6.2008
Zdravím všechny zahrádkáře, mám také listy zkroucené na rajčatech a právě jsem se dočetl v knize 1000 rad pro zahrádkáře, že jakmile se toto poškození objeví, nedá se už nic dělat. Rostliny se však můžou ještě vzpamatovat. Nádoby, které používáte na... celý příspěvek >
Kanadská borůvka - zaschlé plody, 30.5.2008
mám kanadskou borůvku již 6 let každý rok jsme sbírali krásné plody. Letos byla obalená květy a těšili jsme se na výbornou sklizeň. Před dvěma dny jsem zjistil, že všechny plody uschly. Dostávala pravidelnou závlahu a tak nevím, co se s ní stalo??
Okurky nakládačky - skvrny na listech, 30.5.2008
Prosím poraďte mi na listech okurek nakládaček, které jsou asi 3cm vysoké a mají již 5 lístů se objevily světlé skvrny, takové malé jako špendlíková hlavička. Co s tím mám udělat, nejdná se o nějakou začínající plíseň? Děkuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika