Příspěvky uživatele - 177.212

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odnaučení kňučení, 1.4.2010
Souhlasím. Je třeba dát mu najevo, že není sám.
Antištěk - máte zkušenost?, 1.4.2010
Dovolím si nesouhlasit s tazatelkou v jedné dost zásadní věci... není otrokem psa, ale jeho tzv. majitelů. Může to znít nepříjemně, ale opravdu nerozumím tomu proč chce trestat psa za neschopnost jeho pána! Otravujte pána, pokuste se mu vysvětlit,... celý příspěvek >
Pes štěká, 1.4.2010
Souhlasím s tím, že výchova není rovná nějakému antištěkači. Je to jen pohodlné řešení pro páníčky, kteří se svým psům dostatečně nevěnují. Co na tom, že je to prostě forma týrání, že... Pokud pes štěká má k tomu zkrátka důvod, jak už tu bylo... celý příspěvek >
Kvalitní kamínky do kočičího WC, 1.4.2010
Kočičáků mám víc, zkoušela jsem různá steliva, u některých na čas zůstala až nakonec už několik let používám výhradně silikonová - nesmrdí a nedělají bordel a nemohu si je vynachválit. Podstatné je, aby se neprohrabávali a byly cca na výšku misky cca... celý příspěvek >
Čím krmíte?, 1.4.2010
Jak čtu zdější příspěvky tak jsem asi nějak mimo. Vím, že se obecně granule velmi doporučují, no mám svůj rozum a ten mi říká něco jiného. Takže můj pesánek voříšek má granule k dispozici jako doplňkové jídlo když má chuť a jinak běžné jídlo jsou... celý příspěvek >
Proč odešel kocourek a jak ho chytit?, 1.4.2010
Řekla bych, že v tuhle chvíli už s tím nic nenaděláte, bohužel... Buď se vrátí sám nebo ne. Spíš se, ale domnívám, že se nevrátí, ať už protože nemůže nebo má domov někde jinde. Osobně se přikláním spíš k tomu kočky ven samotné nepouštět, zvlášť... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika