|
Pes pojídá hadry, 1.9.2011 má hlad a nedostatek pohybu (nudí se) |
 |
Hnojivo na růže, 20.8.2011 já dávám slepičinec skvašený nebo z průmyslových (nerad) NPK nebo Cererit ale také jsou speciální hnojiva na růže typu rosarin atd... můžete dát i kompost |
 |
|
 |
Tetovací číslo, 11.7.2011 dobrý den chci se zeptat do kterého psího ucha se tetuje číslo (nebo je to jedno) děkuji předem za odpovědi Marcel Král |
 |
Klobásy se nedaří, 18.6.2011 k tomu dřevu-píšete, že dřevo má být suché a dosušujete-není to ztcela pravda -jeden starý řezník dělá doma klobásy a vím, že velká polena namáčí do vody (jsou příliš suchá) aby to právě kouřilo a nehořelo rychle
Vím, že se teď pohrnou na mojí rady... celý příspěvek > |
 |
Čím krmíte?, 7.6.2011 Jak víte, že v granulích, které kupujete vy je dostatek vitamínů??? |
 |
Čipování, 10.11.2010 mám stene NO s PP mohu ho dát jeste očipovat?? (chci mít jistotu třeba při ztrátě psa atd) děkuji Z.B |
 |
Pestrost kočičí stravy, 27.10.2010 my dáváme kočkám kuřecí krky (uvařené, obrané) nebo kostry, ryby, játra a to vše s uvařenou zeleninou a to s rýží či těstovinami nebo s ovesnými vločkami a Kočky se mají k světu
A kdo mi dokáže, že v granulích je vyvážená strava masa, vlákniny... celý příspěvek > |
 |
Zazimování růží, 22.10.2010 já jsem zase slyšel že před zazimováním růží se má přihnojit hořčíkem (kvůli odolnosti mrazu) akorát nevím jakým přípravkem- máte někdo název hnojiva, kde je nejvíce obsažen hořčík??? |
 |
Ochrana dřevěného plotu, 17.10.2010 všechno drahé nemusí být kvalitní |
 |
Zazimování stromkové růže, 14.10.2010 dočetl jsem se, že stromkové růže je na zimu obalit geotextilií - co to je jak to vypadá...
já stromkové růže (starší, neohebné) dodnes obaloval novinami a papírovým pytlem - ale připadá mi to málo proto bych chtěl zkusit tu geotextilii
víte o tom... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kotec - ohláška, 13.10.2010 dobrý den - budu stavět kotec pro psa výška 1,80,délka 3m a hloubka 2,5m
-a proto se ptám -je třeba na stavební úřad ohláška (nebo obecný úřad)-bydlím na vesnici - musí někde stavbu hlásit??? |
 |
Mohu pokácet břízu?, 15.9.2010 no tak to máte pravdu- bych to došel jen ohlásti, že je suchá a by to věděly na úřadě a basta a sousedi at mi... a mám čisté ruce že jsem neprovedl nic proti předpisům za ohlášení nic nedám a mám čisté svědomí |
 |