|
Příspěvky uživatele - 7.33
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
živý plot - buk nebo habr?, 25.3.2009 A myslíte si, že by habrovo-bukový plot přežil výsadbu pod obrovským javorem? Bylo by tam dost sucho a světla nic moc. |  | Hnojení jehličnanů s podsypem kůry a textilií, 18.3.2009 Většinou nehnojím, ale poté, co nám na zahradě řádili 2 roky stavaři, tak jsou tůje dost zahnědlé a i ostatní jehličnany hnědnou. Tak jsem si říkala, že hnojení a zálivka by to mohlo spravit. |  |
|  | Výsadba cibulí Canna Indica, 8.3.2009 Zakoupila jsem teď v Baumaxu cibulky Canna Indica. Uvádí, že se sadí v březnu až květnu. Myslíte, že pokvetou ještě letos nebo až příští rok? |  | křídlatka - ať vás to ani nenapadne, 8.3.2009 Naprosto souhlasím - ten kdo si dobrovolně nasadí křídlatku na zahradu, si od sousedů zaslouží jedině odsouzení! My jsme zdědili hodně starý stavební pozemek, kde už 8 let bojujem s křídlatkou. Zatím bohužel vyhrává - a to jsme jí lili dovnitř do... celý příspěvek > |  | Zelené květy hortenzií, 8.3.2009 Nevíte prosím, proč mi růžové květy hortenzie Hydrangea mac. na podzim zezelenaly? |  | Stromečková růže, 8.3.2009 Myslíte, že se dá teď přesadit stromečková růže - Topolina? |  | Nejchutnější odrůdy jabloní - jaké to jsou?, 26.2.2009 Vážená paní Faltová a pane Boštičko.Také jsem rád, že máte zájem o ovocnářství a jabloňové odrůdy.Česká republika je už nějaký rok členem EU, a proto pro ní též platí určitá pravidla o Rostlinolékařské péči a ochraně území.Vím, že Vás jako zahrádkáře... celý příspěvek > |  | Jak zmladit jabloň, 15.2.2009 Zmlazuje se strom, který je přestárlý, proschlý a má minimální přírůstky.
Zmlazovacím řezem se zababčelý strom vrátí do stádia růstu a plodnosti.
Velikost koruny je dána růstovým potenciálem stromu (rovnováha mezi nadzemní a podzemní částí),... celý příspěvek > |  | mravenci ve skleníku, 3.1.2009 Artemisia abrotanum L. – pelyněk brotan (boží dřevec) |  |
 |
|
|
|