Příspěvky uživatele - 113.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
pěstování jarních cibulovin v květináčích, 17.9.2006
Dobrý den, chtěla bych pěstovat jarní cibuloviny, ale bohužel nemám zahradu, minulý rok jsem je zkoušela dát do ven za okna do truhlíků, ale většina cibulek uschla nebo naopak schnila, nejdříve jsem je měla asi do února zasazené v květináčích ve... celý příspěvek >
pes hrabe na zahradě, 18.8.2006
Mají je v Obi, Hornbachu..., sehnala jsem ho i v zahradnictví. Existují ve spreji, jako gel nebo granulát a stojí od 100 Kč výš, ale nám moc nezabraly.
pes hrabe na zahradě, 6.8.2006
Mám obdobný problém, psa jsme sice v naší přítomnosti hrabat odnaučili, ale hrabe když je na zahradě sám. Zkoušela jsem různé odpuzovače psů, ale nepomohly.
jedná se o durman?, 16.7.2006
Dobrý den, ze semínek jsem si vypěstovala rostlinku a nejsem si jistá, zda jde o durman - má bílé trumpety jako durman, ale květy jsou vzpříméné, nikoli otočené k zemi jako u durmanu, který jsem našla na obrázku. Ještě bych se chtěla zeptat, jak tuto... celý příspěvek >
vzpřímené muškáty, 21.6.2006 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám na oknech vzpřímené muškáty, jsou v samozavlažovacích truhlících a všechny zalévám a hnojím stejně, ale ve dvou truhlících mají muškáty povadlé, ne úplně rozevřené a mdlé listy a žloutnou, v ostatních jsou nádherné. Nevíte co by to... celý příspěvek >
pes rozhrabuje zahradu, 7.6.2006
Děkuji za odpověď a souhlasím s vámi, můj problém je, že pes hrabe převážně v noci.
pes rozhrabuje zahradu, 5.6.2006
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte, jak odnaučit psa hrabat a ničit zahradu - hlavně rozhrabovat květináče, zkoušela jsem snad všechny odpuzovače psů co se prodávají v obchodě a bez výsledků. Máme ročního vlčáka.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika