Příspěvky uživatele - 249.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kokršpaněl - kolik se dožije?, 27.3.2014
Dobrý den, a já si taky říkám, že už nikdy žádného pejska nechci, ale už jsem se dívala na stránky útulků i na inzeráty na kokří štěňátka - a říkám si přitom,  že přece "jen tak". Pro kokříky mám opravdu slabost. Přeju hodně veselých chvil s... celý příspěvek >
Kokršpaněl - kolik se dožije?, 27.3.2014
Možná si najděte něco o embolii a zavodnění plic, třeba pochopíte. Prošly jsme spolu 3 veterinární ordinace: pohotovost, naši kliniku, kliniku s rentgenem. Vy jste moji fenku neviděl, já ano. Mnohokrát i lidé jsou léčeni v situaci, kdy by jim spíše... celý příspěvek >
Kokršpaněl - kolik se dožije?, 24.3.2014
Dnes jsem musela nechat uspat fenku kokra, dožila se 16 roků a 4 měsíců, pořád byla nesmírně čilá, ještě minulé úterý jsem ji vezla na stříhání a kupovala jsem psí obojek, byly jsme i na veterině s vyrážkou. Ve čtvrtek večer se ještě v pohodě nažrala... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika