|
Příspěvky uživatele - 11.106
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zkušenosti s firmou Bakker, 18.6.2010 Musím říct, že i já občas nakoupím v rostliny v Tescu, Lídlu a GLobusu a všechny se chytly, přežily zimu a je to opravdu velmi levné, stačí jen sledovat nabídku. |  | Založení trávníku, 18.6.2010 Taky jsem letos zakládala trávník, na rozdíl od vás jsem použila písek, který jsem lehce zapracovala do hlíny. Osivo (Gazon od Barenbrugu) jsem sela hustěji než máte vy a teď mám trávník krásný, že vypadá jako travní koberec. Velké kameny bych asi... celý příspěvek > |  |
|  | Syrová a klasická strava pro psa, 9.6.2010 Kdysi před mnoha lety, kdy ještě byly granule hodně drahé a malý výběr, jsem krmila vařeným nebo syrovým masem s vitamíny a přílohou. Už bych se k tomu nikdy nevracela hlavně proto, že je velmi VELMI obtížné namíchat krmnou dávku s vitamíny ve... celý příspěvek > |  | Úroda, 9.6.2010 Je pravda, že letos je to velký boj s přírodou. Sama jsem nic nezanedbala, chemií nešetřila a i přes postřiky mám na některých stromech padlí, strupovitost, kadeřavost, plevele víc než ušlechtilých plodin. O tom, že by se to finančně vyplatilo,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|