Příspěvky uživatele - 5.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Černí broučci v kočičí srsti, 6.12.2011
Jsou to normální klasické blechy. Čmelíci ani vši se nepohybují tak rychle. Navíc vši i všenky jsou světlé a čmelíka bys na kočce hledala dost těžko. Neviděla jsem je na sobě, natož na kočce...
Kdy začít s přesazováním trvalek?, 28.2.2011
Dobrý den, nejsem odborník, ale loní mě přsně takovéto stěhování zahrádky potkalo a přesazovala jsem přesně pivoňky, čechravy, phloxy atd. a dělala jsem to v polovině března... bylo cca 13st. Vše se ujalo... Hodně štěsti
Kopretina ze semen - bude kvést letos?, 28.2.2011
 Zdravím a předem se omlouvám za amaterský dotaz... dostala jsem dnes semena kopretiny (leucanthemum vlgare) a na obalu napsáno: "Jednoletá rostlina kvetoucí v duhém roce..." Co jeto za blbost? Je li to letnička (což snad kopretina není?) Tak... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 29.1.2011
loni v létě jsem dokončil jezírko cca 25000l, v září jsem vypustil 6 karasů(z rybníka), at otestuji vodu, přežili, tak jsem koupil v rybárně 3 kapry(původně na vánoce), přežili, tak v říjnu jsem zakoupil v rybárně 33 duháků, měli 25 až 30dkg. Všichni... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika