|
Příspěvky uživatele - 90.197
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výcvik pejska, 22.3.2018 Dobrý den, je potřeba pejska namotivovat, aby věnoval veškerou pozornost vám, soustředil se, zajímalo ho to, co říkáte a bavilo ho to :-D Mám pejska pitbula a také si dřív při venčení dělal, co chtěl a na povely mi slušně řečeno kašlal. tak jsem se... celý příspěvek > |  | Výcvik pejska, 18.3.2018 Dobrý den, pořídili jsme si pejska (rotvajlera) a doma je sice zlatíčko, ale jakmile dojde na výcvik, jakoby se neznal, dělá, jako bychom na něj vůbec nemluvili, na cvičáku neustále utíká za ostatními psy a jednoduše ho zajímá vše ostatní jen ne... celý příspěvek > |  |
|  | Pes s citlivým zažíváním - strava, 23.12.2017 Díky moc za tipy :-) |  | Pes s citlivým zažíváním - strava, 22.12.2017 My to kombinujeme... granule, občas něco uvařím, když je více času a do toho za odměnu dostávají pejsci konzervu a vyhovuje jim to takhle o mnoho více než jiné ''formy stravování'' které jsme doposud zkusili. |  | Pes s citlivým zažíváním - strava, 17.12.2017 Ahoj, jaké granule byste doporučili pro pejska s citlivým zažíváním, zkoušeli jsme více značek a druhů, převážně tedy ze supermarketů, tam bude asi ta chyba, ale s žádnými jsme zatím nebyli na 100% spokojeni. Na ceně mi moc nezáleží, už bych chtěla... celý příspěvek > |  | Krmivo, 19.11.2017 Ahoj, mám otázky ohledně krmení. Mám kocoura plemena Ragdoll a chtěla bych pro svého miláčka to nejlepší, takže bych mu ráda koupila nějaké kvalitní granule. Máte doporučení? A jak často krmíte? spíše jednou - dvakrát po větších porcích nebo víckrát... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|