|
Příspěvky uživatele - 239.29
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy opadá buk?, 13.10.2008 No, já tak úplně nesouhlasím: např. Fagus sylv. Dawyd Purple listy "pustí" až na jaře, celou zimu jsou suché na stromě a ani na jaře nejdou nijak lehko "obrat". |  | fagus sylvatica dawyck purple, 21.7.2008 My máme na tomto buku každoročně mšici vlnatku - většinou jsme ji stříkali nějakým postřikem, letos jsme ještě vyzkoušeli jednu radu, kterou jsme dostali od zahradníka - ostříkat proudem vody - opravdu pomohlo hodně, poté byl jejich výskyt velmi... celý příspěvek > |  |
|  | Picea glauca Conica - reznutí, 29.6.2008 Moc děkuju za odpověď, už jsem tuhle možnost našla v knížce, ale nevěřila jsem jí - nic, kromě schnutí na smrcích není vidět... Takže opravdu, tak tedy něčím postříkat? Jde to ještě zachránit "coniky"? Je třeba preventivně postříkat i... celý příspěvek > |  | Picea glauca Conica - reznutí, 28.6.2008 Máme na zahradě 4 ks smrku glauca Conica různého stáří, potom 2 zakrslé kultivary tohoto smrku (Picolo, Laurin) a všechny nám záhadně reznou uprostřed své výšky na severovýchodní straně, reznutí u jednoho už došlo až do opadávání jehličí a postupuje... celý příspěvek > |  | Zakrslé kultivary buku, 7.12.2007 Chci se zeptat, zda znáte někdo nějaké zakrslé kultivary buku lesního? Viděla jsem ´Actinofolium´ nebo tak nějak, krásné střihané lístky, měl by být do 8 metrů, u nás prý méně... Máte někdo zkušenost nebo i s jinými? Děkuji za odpověď!... celý příspěvek > |  | Skalníky - jak množit?, 7.12.2007 Skalníky jdou opravdu velmi dobře řízkovat, snad nejlépe koncem srpna, do podzimu ještě krásné zakoření. |  |
 |
|
|
|