|
Příspěvky uživatele - 241.177
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Močení mimo záchod (na koberec), 7.1.2019 Většinou to dělají, když si vynucují něčí pozornost, něco se jim nelíbí, změna stravy, prostředí apod. Zaměřila bych se na tyto aspekty, a uvidíte, to bude dobré. |  | Kočka a mléko?, 7.1.2019 Kočce rozhodně mléko nedávejte. Raději ji kupte kvalitní granule a maso. Tím ji uděláte nejenom radost, ale hlavně je to dobré pro její zdraví. |  |
|  | Záchůdek catgenie 120+, 7.1.2019 Určitě uděláte dobře, pokud si jej pořídíte. Stačí v koupelně napojit na již zmíněný odpad a ostatní už CatGenií udělá za Vás. A kočky jej milují. Doporučuji nastavení aktivace kočkou - záchod se sám čistí pokaždé, když kočka opustí toaletu. |  | Záchůdek catgenie 120+, 13.12.2018 Dobrý den. CatGenií používám už tři roky. Koupila jsem jej pro moje dva kocourky. Trápil mě totiž podobný problém, co vás. Narodila se mi dvojčata a já už tak neměla čas, často uklízet záchod. Já ho uklízela několikrát denně. Nechtěla jsem, aby... celý příspěvek > |  | Koťátka versus blechy, 13.12.2018 Já vždy u koťátek řeším s veterinářem. Neriskovala bych. Mohlo by jim to jinak ublížit. |  |
 |
|
|
|