Příspěvky uživatele - 241.177

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Močení mimo záchod (na koberec), 7.1.2019
Většinou to dělají, když si vynucují něčí pozornost, něco se jim nelíbí, změna stravy, prostředí apod. Zaměřila bych se na tyto aspekty, a uvidíte, to bude dobré.
Kočka a mléko?, 7.1.2019
Kočce rozhodně mléko nedávejte. Raději ji kupte kvalitní granule a maso. Tím ji uděláte nejenom radost, ale hlavně je to dobré pro její zdraví.
Záchůdek catgenie 120+, 7.1.2019
Určitě uděláte dobře, pokud si jej pořídíte. Stačí v koupelně napojit na již zmíněný odpad a ostatní už CatGenií udělá za Vás. A kočky jej milují. Doporučuji nastavení aktivace kočkou - záchod se sám čistí pokaždé, když kočka opustí toaletu.
Záchůdek catgenie 120+, 13.12.2018
Dobrý den. CatGenií používám už tři roky. Koupila jsem jej pro moje dva kocourky. Trápil mě totiž podobný problém, co vás. Narodila se mi dvojčata a já už tak neměla čas, často uklízet záchod. Já ho uklízela několikrát denně. Nechtěla jsem, aby... celý příspěvek >
Koťátka versus blechy, 13.12.2018
Já vždy u koťátek řeším s veterinářem. Neriskovala bych. Mohlo by jim to jinak ublížit.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika