|
Příspěvky uživatele - 147.59
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uši nestojí, 13.8.2011 Kdo nechce slyšet, tak tomu to nikdo nevysvětlí... Je to asi tak jako když si místo masa s knedlíkem dáte párek v rohlíku (párek je taky namleté maso a ten knedlík už jíte při jednom - stejně jako granule, kde je namleto kompletní krmivo pro výživu... celý příspěvek > |  | Jak zahnat nebo odchytit psa?, 11.8.2011 Já tedy nevím, ale já jsem vždy zajišťoval svůj majetek před nebezpečnými vnějšími vlivy... to beru jako zabezpečenou zahradu a ne, že dokážu svého psa udržet tam kde má být, znám mnohé, co na to ani nepotřebují plot... Dostane-li se k Vám pes, který... celý příspěvek > |  |
|  | Jak zahnat nebo odchytit psa?, 10.8.2011 Na druhou stranu je naprosto zbytečné, ptát se na to, jak se zbavit toulavého psa, jestli mám doma hárající fenu a nedostatečně zabezpečenou zahradu... |  | Vietnamské prase, 8.8.2011 Zavolte jinému veterináři... nechali jsme kastrovat v mnohem pozdějším věku a žádný problém, anestezie není nutná... |  | Kotec pro psa, 4.8.2011 omlouvám se za odvedení z tématu - svůj kotec jsem Vám popsal v jednom z příspěvků, jen jsem zapomněl doplnit - dříve bylo míň peněz, tak jsem střechu řešil vlnitým plechem, dnes bych to již udělal jinak - na střechu bych dal něco, hodící se k domu -... celý příspěvek > |  | Kotec pro psa, 4.8.2011 Ano, je to v rozdílu pohledu na psa, ale vy jste hned zavrhla tazatelův kotec vzhledem k Vašemu postoji, tak jsem Vám chtěl prezentovat i jiný pohled... Ale to můj pes ví také, že kdo jde se mnou je vítán a když jdu od branky s návštěvou domů, tak ho... celý příspěvek > |  | Úhyn karáskú, 2.8.2011 Krom rozboru mrtvých těl, máte i rozbory vody?? Chce to kompletní rozbor i na jedy... Mají rybníky společný přítok? Je v rybníku i jiná obsádka, než karas stříbřitý? Jak se ostatním rybám daří? |  | Kotec pro psa, 2.8.2011 Pokud je pes dobře vychováván, tak naopak bere kotec jako své útočiště a mnohdy ho tam najdeme i jen tak odpočívat... Kotec je pro to, aby se pejsek nemazlil s každou návštěvou, neboť na samotě nesmí pustit nikoho příchozího - hlídací pes nemá co mít... celý příspěvek > |  | Můj pes nejí, 28.7.2011 Dobrůtkama ji moc neživíte... Uvařte ji drůbky, dejte ji to dva dny, postupně začněte přimíchávat granule, nakonec jen zalívejte granule vývarem až pak zkuste dát jen granule... Já bych navíc zkusil změnit značku granulí - každé chutnají jinak a... celý příspěvek > |  | Krmivo pro šteně, 24.7.2011 To jste se chtěla pochlubit fotkou, nebo jen neznáte google? O krmení štěňat jsou toho po webu tuny... Krmení je spousta a je i spousta způsobů - klasicky granule Hill´s, purina... je jich mnoho, to Vám ale řeknou v každém zverimexu... Kupujte z... celý příspěvek > |  |
|  | Zdravi setrna udrzba vody v bazenu, 19.7.2011 Paní Kateřino, chcete-li alternativu proti chlóru, dejte si do vyhledávače "bazénová chemie OXI", je to na desinfekce základě aktivního kyslíku, voda Vám nesmrdí chlórem a nevysušuje a nedráždí pokožku... Další variantou je pořízení ozonizátoru - to... celý příspěvek > |  | Malé akvárium ve skleněné kouli, 19.7.2011 Já být Vámi, tak pokud chcete jen něco na stůl, tak si pořiďte "nanoaquarium"... prodávají se komplet sety i se vším potřebným... Jak již bylo několikrát řečeno, koule je absolutně nevhodná!!! |  | Rostlina s mělkými kořeny, 10.6.2011 nějaký druh bambusu - stálezelené a jestli to není exponováno na sever, tak se najdou druhy, které by neměli mít s přezimováním velké problémy(nevím odkud jste) - kořenové bariéry se dávají do 50cm, pak už jdou bambusy kořeny do šířky - buď výběžkaté... celý příspěvek > |  | Kameny v trávníku, 1.6.2011 Kopřivy podetněte jen kosou nebo srpen, až oschnout, slepice se o ně postarají a nemusíte řešit kameny... Chcete-li je vybírat, tak do betonů, na zpevnění cesty... |  |
 |
|
|
|