|
Příspěvky uživatele - 53.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tak co, už zmrzli?, 14.1.2009 No, když se podívám na dnes už zhojené zafialovělé flekance na nohách, mám obavu, že takoví "zmeťouři" jako jsou sametky přežijí úplně všechno. Samozřejmě, že bych si rovněž přála jejich totální vymrznutí, ale nevím, nevím... Motýli a... celý příspěvek > |  | Ještěrka, 12.1.2009 Taky se říká, že výskyt ještěrek, slepýšů nebo ropuch signalizuje čisté prostředí. U nás žijí tito všichni, ale jsou stále častěji méně vidět, stačí se vždy schovat. Nejčastěji narazím při pletí na slepýše v záhonu či malinách. A ještěrky se kupodivu... celý příspěvek > |  |
|  | Kryt na bazén, 12.1.2009 Ano, máme to podobně. Na háčku PETky naplněné vodou vypínají plachtu. S prověšením problém není. Pokud neprší přes den nebo ze dne na den, tak se mi žádná voda do plachty nenabírá, roluji ji těsně na trubku. Pokud naprší a voda na plachtě zůstane,... celý příspěvek > |  | Kryt na bazén, 12.1.2009 Máme částečně zapuštěný bazén, možná nadzemní část bude výše než 30cm. Zakrytí řešíme normálně plachtou a abych s ní mohla pohodlně manipulovat, pokud jsem na chalupě sama, řeším to jednoduše pomocí plastové trubky nepatrně delší než je průměr... celý příspěvek > |  | Rostlina, která pomáhá astmatikům, 12.1.2009 Máte naprostou pravdu, Hančo. Ale vše je jednou poprvé a ta alergie nemusí být pouze na kytku. Do svých 43 roků jsem o nějakých alergiích neměla ani tušení. Dostavují se v každém věku-i pozdějším-a klidně na předměty, kytky, léky, cokoliv dosud do té... celý příspěvek > |  | Rostliny v ložnici, 11.1.2009 No, zrovna muškáty nejsou úplně "klasickou pokojovou kytkou" a původně se dávaly hlavně do prostoru mezi vnějším a vnitřním oknem. M.R. |  | kompost - melouny, 11.1.2009 Nebojte se, než bude čas dávat ven sazenice melounů-v květnu-tak budete mít plevel nejen vyrašený, ale pěkně narostlý. Teď i později bych nechala kompost kompostem. Skutečně je nejlepší a i nejúčinnější plevel odstranit mechanicky, čili vytrhat.... celý příspěvek > |  | Neznámá pokojovka, 17.12.2008 Danielo, tak "předřečníci" už ohledně vůně či smradu Plectrantu to upřesnili. Mějte se fajn, M.R. |  | cibulky se zblaznily, 17.12.2008 Opravdu čemeřice a bývá i v jiných barvách-např. vínová, skoro zelená... ale pozor, patří mezi ty jedovaté květiny. M.R. |  | Neznámá pokojovka, 17.12.2008 Dobrý den Danielo, Vy máte Plectrantus bez vůně? Když jsem ho měla před pár roky poprvé, doslova mi "smrděl". Teď už jsem zvyklá a tak jsem ochotná to vůní nazývat. A pokaždé, když se tu kytku zavadí, ta vůně se šíří kolem. Netrvdím na... celý příspěvek > |  |
|  | cibulky se zblaznily, 16.12.2008 To je skvělé-nemusí se rychlit. Ale něco na tom bude. Je poměrně vlhko a teplo, tak se jim raší dobře. M.R. |  | Neznámá pokojovka, 16.12.2008 No, tak to jsem taky zvědavá, co to bude. Protože mně to opět připomíná Plectrantus. M.R. |  | Jak na rez hrušnovou?, 15.12.2008 Je to už psáno i v tomto vláknu někde zkraje. Postřik se provádí např. Baycorem. M.R. |  | Nádory - klejotok, 15.12.2008 Nevyjádřila jsem nesouhlas, pouze, že to nevidím tak jednoznačně. Čili shrnuto-ránu je třeba ošetřit, pokud se přijde na příčinu klejotoku, tak ji odstranit. Ideální je provést obé, ale někdy-často-má ideál do reality daleko. S tím určitě souhlasíte,... celý příspěvek > |  | Nádory - klejotok, 15.12.2008 Nevidím to tak jednoznačně jako pan 76.122. Je dobré odstranit příčinu, ale rána s klejotokem o velikosti 15x4 se bez pomoci nezhojí nebo alespoň ne tak rychle, aby se v zeslabeném neošetřeném kmeni neobjevilo něco dalšího. Pepíku, jen podle toho co... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|