|
Příspěvky uživatele - 224.67
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Černí broučci v kočičí srsti, 10.5.2010 Lepší by to bylo kdyby jste přiložily fotky, pak by všichni konečně poznali co to je. tyna |  | Jak nalákat na zahradu hady - slepýše, užovky apod.?, 3.5.2010 Nalákat je divné slovo, je spíš to v tom jak vaše zahrada vypadá a kde se nachází. naklákat nejdou! |  |
|  | Jak na slepýše, 3.5.2010 Já bych sekala jen za "hnusného" počasí slepýšové si zalezou někam pod kámen a vy si klidně zatím posekáte zahradu. Máme na zahradě také spousta slepýšů, ale nikdy jsme ho nerosekly při sekání. Tak nevim zkuste to. |  | Konipas na okně, 3.5.2010 Taky bych řekla. |  | Papoušek, který dobře mluví, 3.5.2010 S tím, že koreli neumějí mluvit bych nesouhlasila mám doma korelu asi rok a už umí říkad 2 slova. (kamarád, žolík a pískat jednu známou melodii). |  | Pohlaví u andulky, 3.5.2010 Ano záleží také na barvě u přírodních zelených je to jasně vidět zato u modrých, žlutých a dalších mutovaných odstínech to má buď normálně modrou(u samců) a hnědou(u samic) barvu, ale někdy se to prostě nedá poznad nebo až pták povyroste... celý příspěvek > |  | Chov andulek vlnkovaných, 3.5.2010 dik moc |  | Chov andulek vlnkovaných, 3.5.2010 Také bych to chtěla vědět, nenašel by se někdo kdo by nám to řekl? |  | Chov andulek vlnkovaných, 3.5.2010 Mohl by mi někdo říct jak mám poznat, jestli má mládě plnné volátko? |  |
 |
|
|
|