Příspěvky uživatele - 224.67

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Černí broučci v kočičí srsti, 10.5.2010
Lepší by to bylo kdyby jste přiložily fotky, pak by všichni konečně poznali co to je.  tyna
Jak nalákat na zahradu hady - slepýše, užovky apod.?, 3.5.2010
Nalákat je divné slovo, je spíš to v tom jak vaše zahrada vypadá a kde se nachází. naklákat nejdou!
Jak na slepýše, 3.5.2010
Já bych sekala jen za "hnusného" počasí slepýšové si zalezou někam pod kámen a vy si klidně zatím posekáte zahradu. Máme na zahradě také spousta slepýšů, ale nikdy jsme ho nerosekly při sekání. Tak nevim zkuste to.
Konipas na okně, 3.5.2010
Taky bych řekla.
Papoušek, který dobře mluví, 3.5.2010
S tím, že koreli neumějí mluvit  bych nesouhlasila mám doma korelu asi rok a už umí říkad 2 slova. (kamarád, žolík a pískat jednu známou melodii). 
Pohlaví u andulky, 3.5.2010
Ano záleží také na barvě u přírodních zelených je to jasně vidět zato u modrých, žlutých a dalších mutovaných odstínech to má buď normálně modrou(u samců) a hnědou(u samic) barvu, ale někdy se to prostě nedá poznad nebo až pták povyroste... celý příspěvek >
Chov andulek vlnkovaných, 3.5.2010
dik moc
Také bych to chtěla vědět, nenašel by se někdo kdo by nám to řekl?
Mohl by mi někdo říct jak mám poznat, jestli má mládě plnné volátko?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika