Příspěvky uživatele - 6.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pestrost kočičí stravy, 8.9.2014
No my s tou naší máme pořád problém. Koupily jsme jí kvalitní granule, konzervy, krmila jsem jí jen čerstvým masíčkem, nebo uvařeným a ta ludra si stejně za 2 hodiny přinesla myš a sežrala ji před domem. Teď je vyčůraná a myši žere raději rovnou na... celý příspěvek >
Voda v bazénu zapáchá, 3.8.2014
No tak se mi objevil nový problém, bojuji s tím už 3 dny a nevím si rady. Po nalití projasňovače s vysoce vločkujícím účinem se nečistoty sice vysrážely, ale jsou tak jemné, že ikdyž to vysávám, tak to projde přes kartuš a znovu do azénku.Už mám u... celý příspěvek >
Voda v bazénu zapáchá, 28.7.2014
Dobrý den, tak voda už nesmrdí, nejprve jsme tam nalili projasňovač s vločkovacím účinkem, a teď jede čerpadlo v kuse, kartuše pořád měníme.Voda je pěkně čistá a nesrdí, přesto když se rozčeří, tak tam ty shluky plavou. Sbírám to sítkou,... celý příspěvek >
Nová andulka, 23.7.2014
A ještě dodám, máme kočku, přes den venku, domů se chodí jen vyspat a pomazlit. Sice si na Pepu už dělala zálusk, ale párkrát dostala přes zadek, teď ho jen sleduje. Ona totiž chytá venku ptáky. pepa neví co je kočka zač, takže se jí beleká. Myslíte... celý příspěvek >
Nová andulka, 23.7.2014
Jestli mohu obnovit diskuzi, tak situace se vyvinula tak, že pepík po roce putuje k nám, babička se o něj nemůže a možná i trochu nechce starat. Po celou donu pobytu u ní nesedl na prst, je samotář, občas se nechal pohladit po břiše, ale jinak nic,... celý příspěvek >
Voda v bazénu zapáchá, 23.7.2014
Já se asi nevyjádřila přesně, není to přímo sliz, ty stěny jsou kluzké, dno ani tak ne, ale po přetření hadrem je to zase zdrsnělé. Ten zápach nás ale zaráží. Každopádně koupíme ten vločkovač a změříme pH. Mě totiž napadlo, jestli to není... celý příspěvek >
Dala jsem podle návodu, úvodní dávku 160 ml na 3m3 a pak co 3 dny 80 ml. Ta voda je čistá, čistila jsem bazén síťkou, plavalo tam pár much, ale pořád páchne. Dokonce ani nebylo moc,,slizu" po stranách bazénu. Jinak kartuš. filtraci měníme co 3 dny,... celý příspěvek >
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, čím nám zapáchá voda v bazénu. Cca 3 týdny máme klasický nadzemní 3m3. bazén s kartušovou filtrací. Voda z vodovodu. Je čistá, občas tam plave hmyz, ale hrozně páchne, jako zkažená, jako by trochu po žumpě. Dali... celý příspěvek >
Chov hus, 17.6.2014
Tak si představte, koupili jsme jim dětské plastové pískoviště na vodu a ony do toho vůbec nelezou. Asi se nepotřebují koupat, ale v tom případě máme divné husy, když se necachtají.
Chov hus, 8.6.2014
ještě mám prosím jeden dotaz- koupou se husy normálně? Protože ty naše mají vědro plné vody v zemi, ale vůbec tam nelezou, spíše si jen močí hlavu v míse s vodou.
Kuře na pekáč, 8.6.2014
Já bych se prosím chtěla zeptat- letos končíme s lengorkama-už vynesl, na zimu budeme bez slepic a na jaře budeme kupovat nové slepice-asi zase leng.  a dominanty.Uuvažujeme také přibrat brojl, kuřata. Je možné, aby byly společně v kurníku?... celý příspěvek >
Chov hus, 15.5.2014
Moc děkuji za odpovědi, husičky už máme, 6, zatím jsou schované v domečku na senové podestýlce krmené VKCH2-jiné žrádlo neměli a doporučili toto. Jsou super, no a až pomine to hnusné počasí, nastěhují se do svého výběhu na zahradě a dostanou venkovní... celý příspěvek >
Chov hus, 3.4.2014
Dobrý den, prosím o radu jak chovat husy. Manžel si umanul, že to chce zkusit, proč ne, jen myslím, že nebudou mít úplně vyhovující podmínky.Chceme je na maso. Bude stačit menší výběh, s přístřeškem, kde dáme do země vaničku na cachtání? Voda a... celý příspěvek >
Slepice si vyzobávají peří, 9.7.2013
Mytaky přilepšujelme slépkám kočičíma Britkama-pro koťata-ta naše Míca to už nechce a je starší, tak si pochutnávají slépky.Samo, že né pořád, taky párkrát v měsíci, jako obměnu a chutí jim. Peří si vyzobávaly a užpřestaly, zase krásně zapeřily, jen... celý příspěvek >
Odčervování slepic, 8.7.2013
My teda neodčervujeme, ale klidně bych jim taky preventivně něco dala. Kolik ten Entizol stojí?
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika