|
Příspěvky uživatele - 17.206
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
červená k Sympathii, 29.6.2008  Zdravim Lili, ty pussty mám také koupila jsem si z kunratické školky, jsou opravdu moc pěkné, ale právě bych chtěla k nim ty velkokvěté, aby tam byl výškový rozdíl. Nebo myslíte, že není hezké je kombinovat? Asi bude nejlepší, když se do té školky... celý příspěvek > |  | Rez na růžích, 28.6.2008 moc díky Lili za rychlou odpoveď, dívala jsem se na tu růžičku Barkarole a moc se mi líbí, jenom se zeptam, není moc tmavá, jelikož mám stromkovou růži Josef Klimeš a ta je až do černa, chtěla bych hodně podobnou té sympatii ta je taky tmavě červená,... celý příspěvek > |  |
|  | Žluté listy na růžích, 26.6.2008 zdravim všechny,
mam prosbu hlavně na odbornici Lili, již 2. rokem se mi vždy na začátku léta objevuje na listech ze spoda rez - (z rubu na listech malé rezavé tečky). Hlídala jsem to a po objeveních prvních příznaků dělala každých 14 dní postřich... celý příspěvek > |  |
|
|
|