|
Příspěvky uživatele - 143.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motor nejde do otáček, 14.9.2010 Dal jsem to na opravu.Vyměnili celý karburátor za 1400 Kč.Křovinořez jde bezchybně. |  | Motor nejde do otáček, 24.8.2010 Odpoledne jsem to znovu rozdělal, opět jsem se dostal k vahadlu, které bylo zase zaseknuté v poloze otevřeno, vyčistil jsem to, dal dohromady a zkusil nastartovat.Na první pokus to perfektně nastartovalo, běželo deset sekund a zhaslo, po namačkání... celý příspěvek > |  |
|  | Motor nejde do otáček, 24.8.2010 Dopadl jsem takto: po rozdělání jsem se dostal k vahadlu, které bylo zaseknuté v poloze otevřeno, vyčistil jsem to tech.lihem, dal dohromady a zkusil nastartovat.Na první pokus to perfektně nastartovalo, běželo deset sekund a zhaslo, po namačkání... celý příspěvek > |  | Jak odehnat holuby ze střechy?, 24.8.2010 Tak tady. Hodně zdaru |  | Motor nejde do otáček, 24.8.2010 Děkuji, vyzkouším to a dám vědět, jak jsem dopadl. |  | Motor nejde do otáček, 23.8.2010 Stejný benzín používám u motor.pile a tam je to bez problému |  | Motor nejde do otáček, 23.8.2010 nezkusil, co musím rozdělat, abych se k tomu dostal? |  | Motor nejde do otáček, 23.8.2010 Mám podobný problém, motor naskočí a zhasne, svíčka je mokrá a když startuji dále, stříká benzín z výfuku a i teče z čističe vzduchu.Když vyčistím svíčku, vše se opakuje, nastartuje,zhasne atd.Vyměnil jsem oboje těsnění od karbecu, ale problém... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|