Příspěvky uživatele - 143.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motor nejde do otáček, 14.9.2010
Dal jsem to na opravu.Vyměnili celý karburátor za 1400 Kč.Křovinořez jde bezchybně.
Motor nejde do otáček, 24.8.2010
Odpoledne jsem to znovu rozdělal, opět jsem se dostal k vahadlu, které bylo zase zaseknuté v poloze otevřeno, vyčistil jsem to, dal dohromady a zkusil nastartovat.Na první pokus to perfektně nastartovalo, běželo deset sekund a zhaslo, po namačkání... celý příspěvek >
Dopadl jsem takto: po rozdělání jsem se dostal k vahadlu, které bylo zaseknuté v poloze otevřeno, vyčistil jsem to tech.lihem, dal dohromady a zkusil nastartovat.Na první pokus to perfektně nastartovalo, běželo deset sekund a zhaslo, po namačkání... celý příspěvek >
Jak odehnat holuby ze střechy?, 24.8.2010
Tak tady. Hodně zdaru
Děkuji, vyzkouším to a dám vědět, jak jsem dopadl.
Motor nejde do otáček, 23.8.2010
Stejný benzín používám u motor.pile a tam je to bez problému
nezkusil, co musím rozdělat, abych se k tomu dostal?
Mám podobný problém, motor naskočí a zhasne, svíčka je mokrá a když startuji dále, stříká benzín z výfuku a i teče z čističe vzduchu.Když vyčistím svíčku, vše se opakuje, nastartuje,zhasne atd.Vyměnil jsem oboje těsnění od karbecu, ale problém... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika