|
Příspěvky uživatele - 143.96
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sibiřská cibule, 18.5.2008 Já mám zimní cibuli SEČKA. Pěstuji ji na balkoně v truhlíku již druhým rokem. Roste aji v zimě. |  | Jak odehnat holuby ze střechy?, 3.5.2008 Taky máme holuby na atice nad balkonem. Umývat minimálně 5 krát do týdne balkon je opravdu trest. Strach z nemocí ani nemluvím. Toxoplazmosu už mám... bohužel. Správce domu nám dělá naschvály a odmítl nás pustit na střechu a návrh na stříšku, nebo... celý příspěvek > |  |
|  | Jak zlikvidovat plevel v trávníku?, 14.6.2007 Opravdu je to nutné plevele ničit chemicky.Jinak by jsme zachvilku přišli o trávník.Ono když máte na 1m2 8-9 rostlin jitrocele,nebo bodláků,tak to není hezké. Chtěla jsem se i zeptat - rodiče mají psa,takže potřebuji vědět,jestli přípravky neuškodí... celý příspěvek > |  | Jak zlikvidovat plevel v trávníku?, 14.6.2007 Prosím paní "souky" aby mi prozradila, zda-li je možné i směs z vody, lontrel a Starane mi napsala přímo konkrétně označení těchto přípravků a zdali je to možné postříkat plošně např. z rozprašovače. My máme velikou zahradu a lokální stříkání je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|