Příspěvky uživatele - 164.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ztráta vody v jezírku, 14.9.2009
a kaskáda z kamenů je na folii nebo na břehu, může něco uniknout přes ně?čerpadlo těsní?hadice není děravá?...tak folie, není na něčem ostrém nebo neprošlápnul ji někdo?
Špendlíky - kolik cukru do kvasu?, 14.9.2009
tak kilo na 50 l
Štěrk místo kačírku, 14.9.2009
rostliny se chytí ve všem, navíc můžou být v květináči, kvůli nošení na zimu nebo s balem bahna... rabičky jsou některé nenáročné na kyslík
Upozornění všem majitelům sekaček pil a dalších přístrojů, 14.9.2009
u nás spravovali tunel přátelé z východu a jeden se učil svářet s flaškama, samo,že bez brýlía to je tak 5 let.
Kolik oleje spotřebuje el. řetězová pila, 13.9.2009
je uvedena spotřeba v návodu??jinak se ptát u vlastníků el.pil
Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 13.9.2009
chci slyšet co nejvíc námětů a podnětů atd. a podle toho si vyberu, ale začínám se přiklánět ke kvalitě a ceně nahoře než "za pár šupů" a trápit se s reklamačkou a tkp.ikdyž si koupím za tu cenu stroje tři.
Upozornění všem majitelům sekaček pil a dalších přístrojů, 13.9.2009
máš recht, takové dořezávky kolikrát stojí za ruku a člověk u toho skoro "spí"...vždyť to děláš užhodinu a nic
Štěrk místo kačírku, 13.9.2009
štěrk nebo kačírek nemá vliv na čištění, akorát ostré hrany, ryby se nezraní, nejsou hloupé.Pokud se tam koupete, tak je lepší oblázky nebo přepraný štěrk z řeky, potoka používaného na výrobu betonu... štěrk z křemene mytého... takže těženého z řek.
Upozornění všem majitelům sekaček pil a dalších přístrojů, 13.9.2009
o tom mi vyprávěj, mám cirkulu bez kolíbky a jak se kousne takový průměr 40-50 cm, co musíš obřezat na třikrát, čtyřikrát a řežeš hodinu, dvě,tak to je bekend na břicho, skolíš se na zem a jsi rád, že máš končetiny,...ale tady o něco jiného... o... celý příspěvek >
nádržka na olej by měla vydržet déle, než na benzín
Pokazil jsem kvas?, 13.9.2009
pokud máte jablka nebo švestky, tak to moc nevadí, jak to dobublá, tak do palírny... alespoň do zýdne, pokud hrušky, tak hned
je to moc
o to mi jde... tak 3*za rok na 2 hodiny, ale člověk nikdy neví
Na aukru mám na mysli nové zboží, které se pohybuje kolem 3-4 tis.korun.Starší bych nebral.Vždyť koukni na aukro, je jich tam dost, ale značky neznámé.A na to se ptám, kdo máte s nima a jaké zkušenosti?
Nahořklé maso z nové udírny, 13.9.2009
pokojová teplota klobásek stačí ale měly by být osušené a udírna předehřátá alespoň na 40-50 st. a pokud je zděná, tak si dát záležet, aby byla prohřátá.Uďák se pak vevnitř rosí a od tud je spousta pachutí.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika