|
Příspěvky uživatele - 164.136
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ztráta vody v jezírku, 14.9.2009 a kaskáda z kamenů je na folii nebo na břehu, může něco uniknout přes ně?čerpadlo těsní?hadice není děravá?...tak folie, není na něčem ostrém nebo neprošlápnul ji někdo? |  | Špendlíky - kolik cukru do kvasu?, 14.9.2009 tak kilo na 50 l |  |
|  | Štěrk místo kačírku, 14.9.2009 rostliny se chytí ve všem, navíc můžou být v květináči, kvůli nošení na zimu nebo s balem bahna... rabičky jsou některé nenáročné na kyslík |  | Upozornění všem majitelům sekaček pil a dalších přístrojů, 14.9.2009 u nás spravovali tunel přátelé z východu a jeden se učil svářet s flaškama, samo,že bez brýlía to je tak 5 let. |  | Kolik oleje spotřebuje el. řetězová pila, 13.9.2009 je uvedena spotřeba v návodu??jinak se ptát u vlastníků el.pil |  | Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 13.9.2009 chci slyšet co nejvíc námětů a podnětů atd. a podle toho si vyberu, ale začínám se přiklánět ke kvalitě a ceně nahoře než "za pár šupů" a trápit se s reklamačkou a tkp.ikdyž si koupím za tu cenu stroje tři. |  | Upozornění všem majitelům sekaček pil a dalších přístrojů, 13.9.2009 máš recht, takové dořezávky kolikrát stojí za ruku a člověk u toho skoro "spí"...vždyť to děláš užhodinu a nic |  | Štěrk místo kačírku, 13.9.2009 štěrk nebo kačírek nemá vliv na čištění, akorát ostré hrany, ryby se nezraní, nejsou hloupé.Pokud se tam koupete, tak je lepší oblázky nebo přepraný štěrk z řeky, potoka používaného na výrobu betonu... štěrk z křemene mytého... takže těženého z řek. |  | Upozornění všem majitelům sekaček pil a dalších přístrojů, 13.9.2009 o tom mi vyprávěj, mám cirkulu bez kolíbky a jak se kousne takový průměr 40-50 cm, co musíš obřezat na třikrát, čtyřikrát a řežeš hodinu, dvě,tak to je bekend na břicho, skolíš se na zem a jsi rád, že máš končetiny,...ale tady o něco jiného... o... celý příspěvek > |  | Kolik oleje spotřebuje el. řetězová pila, 13.9.2009 nádržka na olej by měla vydržet déle, než na benzín |  |
|  | Pokazil jsem kvas?, 13.9.2009 pokud máte jablka nebo švestky, tak to moc nevadí, jak to dobublá, tak do palírny... alespoň do zýdne, pokud hrušky, tak hned |  | Kolik oleje spotřebuje el. řetězová pila, 13.9.2009 je to moc |  | Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 13.9.2009 o to mi jde... tak 3*za rok na 2 hodiny, ale člověk nikdy neví |  | Motorové kosy, křoviňáky za pár šupů, 13.9.2009 Na aukru mám na mysli nové zboží, které se pohybuje kolem 3-4 tis.korun.Starší bych nebral.Vždyť koukni na aukro, je jich tam dost, ale značky neznámé.A na to se ptám, kdo máte s nima a jaké zkušenosti? |  | Nahořklé maso z nové udírny, 13.9.2009 pokojová teplota klobásek stačí ale měly by být osušené a udírna předehřátá alespoň na 40-50 st. a pokud je zděná, tak si dát záležet, aby byla prohřátá.Uďák se pak vevnitř rosí a od tud je spousta pachutí. |  |
 |
|
|
|