|
Příspěvky uživatele - 164.136
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
40 let stará nafta, 1.4.2009 benzín s olejem ztrácí za půl roku schopnost mazat a mění vlastnosti, tudiž do sekaček a pil nééé, takových 40 let tomu dalo určitě zabrat.Nepoužívat. |  | Grilování na žulové desce, 31.3.2009 tak mám to potvrzeno od výrobce desek, z číny je to impregnované a kdo ví čím, protože tato žula není kvalitní a saje jak suchý beton, tak to napouštějí. |  |
|  | Inspirace k minijezírku, 28.3.2009 stačí přiklopit kamenem, aby nešlo vidět trubku |  | motorobot PF-62, 28.3.2009 mám tento jednoosý traktor, frézu nebo robot... jak chcete... mám dotaz, máte někdo tento traktor a vrtali jste s ním díry do země... na sloupky k plotu?Co k tomu potřebuji a jak to šlo? |  | Technika orby, 28.3.2009 chtělo by to srovnat stromy:)) |  | Psí chlupy do kompostu?, 28.3.2009 ale kde je sehnat???já mám doma pár, ale ty jsou s červenýma trenkama a těm se žrát nechce, ale jak jim dám dederon, to se můžou utlouct |  | chov pstruhov, 28.3.2009 to je dobrý nápad, voda se ohřeje a hlavně okysličí, protože voda ze studny nebo vrtu je bez kyslíku, takže nějaký splav a pár šutrů do cesty, ať voda nachytá kyslík.Chlapi, nějaké fotky by nebyly? |  | Jaký nůž na roubování?, 28.3.2009 ...je to tak, stačí starší nůž, který pěkně padne do ruky a v kuchyni třeba dosloužil, protože je vybroušený a začíná být krátký.Špička má být zaoblena, ale ne moc... ten úraz je na místě... aby člověk mohl pohodlně dělat třeba v druhé ruce takové... celý příspěvek > |  | A až Z o uzení, 26.3.2009  klobásy ze skopového a vepřového |  |
 |
|
|
|