Příspěvky uživatele - 164.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
40 let stará nafta, 1.4.2009
benzín s olejem ztrácí za půl roku schopnost mazat a mění vlastnosti, tudiž do sekaček a pil nééé, takových 40 let tomu dalo určitě zabrat.Nepoužívat.
Grilování na žulové desce, 31.3.2009
tak mám to potvrzeno od výrobce desek, z číny je to impregnované a kdo ví čím, protože tato žula není kvalitní a saje jak suchý beton, tak to napouštějí.
Inspirace k minijezírku, 28.3.2009
stačí přiklopit kamenem, aby nešlo vidět trubku
motorobot PF-62, 28.3.2009
mám tento jednoosý traktor, frézu nebo robot... jak chcete... mám dotaz, máte někdo tento traktor a vrtali jste s ním díry do země... na sloupky k plotu?Co k tomu potřebuji a jak to šlo?
Technika orby, 28.3.2009
chtělo by to srovnat stromy:))
Psí chlupy do kompostu?, 28.3.2009
ale kde je sehnat???já mám doma pár, ale ty jsou s červenýma trenkama a těm se žrát nechce, ale jak jim dám dederon, to se můžou utlouct
chov pstruhov, 28.3.2009
to je dobrý nápad, voda se ohřeje a hlavně okysličí, protože voda ze studny nebo vrtu je bez kyslíku, takže nějaký splav a pár šutrů do cesty, ať voda nachytá kyslík.Chlapi, nějaké fotky by nebyly?
Jaký nůž na roubování?, 28.3.2009
...je to tak, stačí starší nůž, který pěkně padne do ruky a v kuchyni třeba dosloužil, protože je vybroušený a začíná být krátký.Špička má být zaoblena, ale ne moc... ten úraz je na místě... aby člověk mohl pohodlně dělat třeba v druhé ruce takové... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 26.3.2009 Obsahuje fotku
klobásy ze skopového a vepřového
Další diskuze:  1112  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika