Příspěvky uživatele - 253.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Filtrace, 12.8.2013
Dnová gule a skimmer jsou už zakoupeny.Velikost filtrace-původně jsem jí chtěl udělat 200x100x1OO, ale máte pravdu, když je na to místo tak to udělám 300x100X100 sice materiál neni zrova nejlevnější.Hlavně, aby to fungovalo.Do té ponorné UV lampy se... celý příspěvek >
Filtrace, 9.8.2013
Díky za projevený zájem.Chtěl bych jezírko koi s velkou obsádkou ryb, Do filtrace bych chtěl použít kartáče do další komory plastové špony a do třetí molitan o štěrbiňáku neuvažuji.
Filtrace, 7.8.2013
Před třemi lety jsem si svépomocí udělal jezírko cca deset kubíků filtrace tlaková s UV lampou vše mě stálo čtyřicet tisíc a bohužel všechno špatně.Jezírko mělkě a filtrace nevyhovující.Tak si dávám druhé kolo jezírko udělám hlupší a i... celý příspěvek >
Slepice mají krvavá vejce, 18.5.2010
Dobrý den, mladé slepice snášející od dubna mají krvavé zadky a snášejí krvavá vejce co s tím 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika