Příspěvky uživatele - 64.255

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém se zemí z kompostu - předpěstování paprik a rajčat, 11.4.2011
Přesadil jsem papriky do kupovaného zahradního substrátu a dělají mi to samé.Substrát s hnojivem na šest týdnů.papriky jsou zakrnělé a nerostou.Už tu o tom byla debata dříve, ale jednoznačně nikdo neodpověděl.
Rajčata - je to plíseň?, 31.3.2011
udělali mi to samé během pár hodin, když sem je přemístil ze západního okna-teplota 20 stupňů, zaplý radiátor pod parapetem na okno východní, teplota 12-15stupňů, radiator skoro vypnutý.Nejhorší se mi zdáli, co byli blíž ke sklu.tak by mě také... celý příspěvek >
Cuketa zahnívání plodů, 12.7.2010
vytrhnout celou rostlinu, kompost posypat vápnem.Chete-li s tím bojovat, přeji Vám nervy, jak železné dráty.PEPA
Zakládání nového záhonu na netkané textílii, 5.7.2010
Moc pěkný! Stojím před stejným úkolem- zahrada je osázená po předchozích majitelích, jsou tam trvalky, ale tak nějak neuspořádaně, jako to bylo dřív u venkovských chalup - páté přes deváté.Teda polohu vůči světovým stranám mají dobrou, ale chtěla... celý příspěvek >
Nové slepice ke starším, 21.5.2010
Mám několik starších slepic a chtěla bych k nim přikoupit 2-3 mladé z pojízdné prodejny. Pamatuji, že teta dávala ty mladé do "izolace", tzn. zvlášť od starých, aby je snad neklovaly nebo co.Je to tak? Nerada bych, aby byly hned... celý příspěvek >
Hnojení rododendronu, 21.5.2010
Mohu tříletý rhododendron přihnojit slepičincem? Momentálně krásně kvete.A co ho mám, ještě hnojen nebyl.Nebo v jiném termínu?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika