|
Příspěvky uživatele - 209.88
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozvod vody po zahradě, 16.5.2011 Nevím, jak to je se šroubením a samovýrobou závitů s tím spojených, ale při použití rychlospojek souhlasím, jen mám poznámku. Jestliže to bude celé v zemi, asi to nic neudělá. Kdyby ale rychlospojky visely někde v prostoru a ve vedení vody... celý příspěvek > |  | K čemu se to používalo?, 16.5.2011 Ty bambulky na konci naznačují použití na brambory, tolik je to nezraňovalo, ale podobné, hustší, používá traťovka na štěrk. |  |
|  | Dub zimní nebo dub letní?, 16.5.2011  Ahoj.
Citace z Wikipedie - "Dubu letnímu se velice podobá rovněž v Česku se vyskytující dub zimní. Oba stromy se můžou i křížit a výsledné hybridy mohou jejich rysy různě kombinovat, navíc některé rozpoznávací znaky jsou proměnlivé i v rámci čistých... celý příspěvek > |  | Jak zredukovat Sítinu, 15.5.2011 Už jsem viděl jezírka z plachty od náklaďáku, ze silážní folie a z hydroizolační folie pod dům(taková hnědá). Chtěl jsem jen být opatrný. Je asi správný předpoklad, že 6 roků staré jezírko nebude mít nikdo zbastlené z něčeho takového, když je trh... celý příspěvek > |  | Jak zredukovat Sítinu, 15.5.2011 Aha, super. Pan benistr si bere na triko, že úplně každá folie, ze které jsou vyrobená jezírka v česku, toto vydrží. Můžete pařit, jako diví. Nic se jí nestane. |  | Ohraničení trávníku, 15.5.2011 Ricinus communis 'Impala' - skočec obecný.
Zelená varianta vyroste o něco větší, než červená. Červená je ale hezčí. Max. výška-3m, ale jenom první rok a při ideálních podmínkách. Na stejném místě je to další rok už jen poloviční. |  | Červený buk, 14.5.2011 Píšou, že japonské javory nesnášejí vápník a jíl. Také mají rádi přistínění z jihu, což se může vykompenzovat polohou u vodní hladiny tak, aby na ně převládající proudění vzduchu hnalo vlhký vzduch od jezírka.
Nemá v tom umírání prsty zemina na Vaší... celý příspěvek > |  | Nishikigoi, 8.5.2011 Aha, tak to je jiná. Jestli nebude jednodušší upustit od chovu pstruhů a ušetřit si starosti. Já jsem to také vzdal. Mých letních 28°c nepřežili ani siveni. |  | Nishikigoi, 7.5.2011 Proč chováte pstruhy, když na to nemáte podmínky? A jiné ryby by se Vám nelíbily? |  | Návrh jezírka, 7.5.2011 Ahoj. Teď jsem si toho tady všiml a myslím, že se snažíš o něco podobného, co mám já od loňska. Jestli chceš, přijeď se podívat, nebo se mrkni na můj web.
Kořenovka mi zatím funguje, i když si začínám myslet, že se asi časem nevyhnu výrobě nějakého... celý příspěvek > |  |
|  | Nishikigoi, 6.5.2011 Levně-nevím. Snad jen nějakou rekuperací s výměníkem na dně studny.
A Vy chcete ty pstruhy vidět, nebo jíst? |  | Nishikigoi, 5.5.2011 Až bude tepleji, sledujte teplotu vody a chování pstruhů. Teplá jim vadí. |  | Závojnatka, 2.5.2011 Je to studenovodní rybka, takže asi kdykoli, jakmile teplota vody přesáhne 8 až 10°C. Jo a vysvětlete kočkám, že to není jídlo. |  | Polystyren, 2.5.2011 To jim neublíží, buďte v klidu. Asi jim to lépe tráví. Polystyren žere i kuna a trousí pak polystyrenový hovínka. To jste asi ještě neviděli co? |  | Slimáci, 1.5.2011 Doufám, že to sypete všude kolem. Když to budete sypat do míst, kde ty šmejdy nechcete, tak se Vám tam všichni natáhnou. Pak sice trhnou bačkorou, ale kdo to má uklízet. Boji zdar! Mrtvej slimák-dobrej slimák! |  |
 |
|
|
|