|
Příspěvky uživatele - 209.88
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kořenový filtr na 15m3, 16.2.2011  Dobrý den pane Jiří.
Asi je už po problému, ale jestli chcete, mrkněte se sem. Dal jsem tam nákres mé kořenové filtrace, která mi dělá jen samou radost. Důležitější, než ta filtrace je ale podle mě dobré čerpadlo, které také dodává do vody... celý příspěvek > |  | Jak Vám letos přežívají ryby, 16.2.2011  Co se přemnoží-skrmím. Vodní želvy milují rybí maso. |  |
|  | Jak Vám letos přežívají ryby, 16.2.2011  Ahoj všichni.
U nás ve Škrovádu zatím dobrý. Kromě jedné malé žabky, která zřejmě zamrzla na mělčině nemám problém. Však se na moje ryby můžete podívat - 6. února jsem je natočil toto video, vidím totiž pod led. Není to na škodu.Mějte se... celý příspěvek > |  | Králičí nemoc, 8.2.2011 Podle mne je to kokcidioza. |  | Co dělat s rybami v zimě?, 27.1.2011  Zdravím. Je to otázka priorit-tedy financí. Položím Vám otázku. Jak velké si to můžete dovolit a kolik peněz do toho chcete investovat. Já osobně jsem začal s malou louží, ale dnes to má 35m3 a přesto se mi to zdá malé. Než mi odpovíte, prohlédněte... celý příspěvek > |  | Proč mě uhynuli jeseteři?, 26.1.2011 Někde jsem slyšel, že kdyby pstruzi mohli žít ve slané vodě, tak by se jich báli i žraloci a na dovolenou bysme nejezdili my k moři, ale přímořské národy by jezdili k nám. To musí být mazec to krmit. Co takhle natočit nějaké video a poslat to na... celý příspěvek > |  | Proč mě uhynuli jeseteři?, 24.1.2011 Jezero máte krásné a s tím přirozeným průtokem to nemá chybu až na ty postupné sedimenty. S řezanem zkušenosti nemám, ale ten leknín by tomu slušel. Jestli tam ale máte kapry, tak ho budou permanentně vyrývat, ale vyzkoušet se to třeba za pár let... celý příspěvek > |  | Proč mě uhynuli jeseteři?, 24.1.2011  Dobrý den též.
Tak tu volavku Vám nepřeju. To je supernepřítel. Likvidovat se to nesmí a apetit to má bezedný. U mě by neměla šanci lovit jinak, než ze břehu, nebo na mělčině a ta se dá v případě potřeby zasíťovat. V hluboké části jezírka mám téměř... celý příspěvek > |  | Jaké rybky chovat, 24.1.2011  Jeseter velký-Acipenser sturio je pro tvoje jezírko moc velká ryba. Hodil by se ti tam spíš Jeseter malý-Acipenser ruthenus. Jestli můžeš, zvětši to aspoň nad 20 m3, nebo je dej někomu, kdo to má podstatně větší. Jestli teda máš to, cos psal. V... celý příspěvek > |  | Jaké rybky chovat, 21.1.2011 Někdy člověka překvapí, co jsou některé druhy schopné vydržet, když jsou samozřejmě zdravé. Chce si to nejspíš otestovat a pak jich dát víc. |  |
|  | Sumeček, 20.1.2011  OK. Jestli teda myslíš sumečka amerického, tak ho v tomhle můžeš klidně chovat. Dařilo by se tam taky karasům, jesenům, ostroretkám a dalším malým rybám. Na zimování to ale nevyhovuje. Snad by v tom přežili karásci, ale ostatní bys musel nejspíš... celý příspěvek > |  | Proč mě uhynuli jeseteři?, 20.1.2011  Já krmím jesetery a veslonosy americké v zimě asi tak jednou týdně, ale jen trochu a když není led po celém jezírku. Teď v lednu to povolilo a naštěstí nemám žádný úhyn. Veslonosy jsem viděl všechny čtyři a jsetery stále sleduji na kamerách pod... celý příspěvek > |  | Amur, 19.1.2011  Taky mám v jezírku jednoho amura. Objem jezírka je 35 kubíků a přesto si nedovolím mít jich víc. Je to časem fakt velká ryba a víc takových bíložravých jedlíků bych přirozeně neuživil. Skončilo by to nejspíš devastací leknínů. Podobně jsem napnutý ve... celý příspěvek > |  | Jaké rybky chovat, 19.1.2011  Karas(šubunkin, zlatý, komety...), jelec jesen zlatý, nebo modrý, perlín, slunka, ostroretka, hrouzek obecný, prostě malé ryby. Jestli je ale nemáš kde zimovat, třeba ve staré vaně ve sklepě, tak si pořiď jenom karasy. Když dáš na hladinu desky... celý příspěvek > |  | Sumeček, 19.1.2011  Ahoj. Potřebuju vědět víc. Jaký je objem jezírka, jakou má filtraci, nebo systém okysličování či oběhu vody, jestli je na slunci, nebo ve stínu, jak hluboko oproti okolnímu terénu je hladina a jestli jsou stěny kolmé, či ne... Pochopil jsem správně,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|