|
Příspěvky uživatele - 227.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Můžu dát rok starého kohouta k 12-týdenním slepičkám?, 13.3.2012 Dobrý den,
toho bych se nebál, kohout pozná, že jsou ještě mladé a nebude se snažit je pojímat... to nastane až když slepičky dospějí. |  | Slepice - kde se prodávají?, 7.11.2011 Dobrý den,
trhy v Kolíně Štítarech probíhají každou neděli od 6 do 10 hodin. Nějaké informace naleznete na stránkách ČSCH Kolín. Pavel
|  |
|  | Choroba černého rybízu, 5.10.2011 Děkuju za odpověď, je fakt, že pár metrů za plotem má soused borovici... |  | Choroba černého rybízu, 4.10.2011 Dobrý den, prosím Vás, mohl by mi někdo poradit - loni na podzim jsem zasadil mj. černý rybíz a po počátečním nadějném růstu teď náhle většina listů na všech keřích zežloutla až zhnědla, z rubové strany s povlakem, připomínajícím slupku kiwi. Že... celý příspěvek > |  | Slepice - tulačka, 7.7.2010 Kohout by byl opravdu užitečný. Slepice si bude opravdu hlídat. Ale toho vlašáka se nebojte. Není to plemenem ale povahou. Já mám vlašáka a je to dobrák. Letos jsem nasadil pod kvočnu vajíčka a z 15 se jich 13 vyklubalo. Jen 2 byla... celý příspěvek > |  | Jak krmit slepice, 29.6.2010 Slepice chováme odnepaměti. Momentálně mám asi 20 slepic (Dominant červený, žíhaný, Vlaška koroptví, Lenghornka) + krásného kohouta Vlašáka. No a k tomu jsem letos nasadil vajíčka pod kvočnu, takže k tomu ještě 23 kuřat (nyní 7... celý příspěvek > |  | Likvidace krtků, hryzců aj, 4.11.2008 Velice krtkům chutná, jsou čilejší a pracovitější.Sezvou veškeré příbuzenstvo z celého okolí. Po třech tubách jsem zanechal pokusů. |  |
 |
|
|
|