Příspěvky uživatele - 245.49

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Castanospermum, 6.5.2013 Obsahuje fotku
Zdravím všechny a prosím o radu...  Mám doma australský kaštan něco málo přes dva roky. Poslední dobou jsem zpozoroval, že listy začaly mírně žloutnout a flekatět - občas se objeví i suchá skvrna uprostřed listu. Na stoncích se objevili... celý příspěvek >
Slepice - jaký druh?, 29.2.2012
Děkuji za reakci, slepičkám by se tam udělal žebřík, slepice mojí babičky také měli kurník se žebříkem nad chlívkem a nebýval problém, měli by ve štítu malá zavírací dvířka, já bych si nechala udělat větší dvířka ze vnitř v chlívku a lezla bych tam... celý příspěvek >
Slepice - jaký druh?, 28.2.2012
Dobrý den, uvažuji o chovu pár slepic ca 5 ks pro 4 členou rodinu, zkušenosti s chovem jen ze vzpomínek na babičku, prosím poraďte jak staré slepičky koupit, kdy začínají nést.Kurník bychom vybudovali ve stáji nad kozím chlívkem, kolik M2 pro 5... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika