Příspěvky uživatele - 224.28

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zkušenosti s křovinořezem Stenson BC 520.1, 19.4.2012
Mě též! Používám ho v lese na vyžinování jsem spokojen.Vezme i větší dřeviny :) Nemám s ním žádny problém. Na to že mě stál 1700 už je 50x zaplacenej. Požívam i sthil, hus,active a strci je do kapsy :)
Slepice a myši, 17.4.2012
naše slepičky jsou tak trošku asi mimo... žádné myšky nechytají :-), akorát se leknou, když sem tam nějaká proběhne kolem přeji hezký den
Slepice a myši, 30.3.2012
Taky moc děkuji za radu, chemikálie nechci v zahradě ani vidět a u slepiček už vůbec. Musím ještě rychle sehnat pár pastiček... A.
mockrát děkuji za tip, zkusím to :-)
Starkl - zkušenosti, 30.3.2012
Dobrý den, mám podobné zkušenosti z nákupu rostlin u St., některé se ujaly - např.vavřín, jahody... ale stromkový hořec už mám pár let, no nikdy z něj stromkový neudělám. Dostala jsem doslova malý pahýl asi 15 cm veliký a ten základ na kmínek tam... celý příspěvek >
Jsme začínající "chovatelé" a máme 6 slepic. Něco málo o chovu slepic si pamatuji ještě od mého dědečka, ale opravdu jen málo. Dnes jsem viděla ve výběhu pobíhající myši, které máme i na zahradě. Poraďte prosím, jak se jich zbavit,... celý příspěvek >
Melounoviště 2011, 30.7.2011
Tak Previcur je dobrá věc (docela drahá), ovšem v tomto případě už nepomáhá. Nejdřív to u mně dostal Sugar baby, největší plody naštěstí už byly OK, takže jsem tolik netrpěl. Dal jsem zálivku Previcurem na všem v okolí, ještě k tomu postřik... celý příspěvek >
Melounoviště 2011, 30.7.2011
Vítejte v klubu!  U mně to je už na 4 rostlinách. Problém s kořeny potvrzuji.  Je to venku nebo pod střechou? Roubované? 
Motorová pila Erman CS 142, 27.7.2011
Nevím nemám zkušenost s tímto strojem důvěřuji radši značce, ale pokud odejde zapalovací cívka, je to u všech pil položka cca 2500 kč. Martin
Melounoviště 2011, 25.7.2011
Kdy považujete ještě za vhodné opylovat? Doba slunečního svitu už citelně ubývá a už brzo to začne mít známky podzimu. V polovině srpna běžně uklízím bazén a je konečná. Už se to bohužel blíží
Mohu potvrdit názor mičurince, že za chladného počasí začnou mít melouny větší zájem o "zachování rodu" a začnou nasazovat květy. Tato zkušenost je z foliovníku a při tomto ochlazení mně to docela překvapilo, protože jsem očekával už pouze... celý příspěvek >
Super galaxy není triploid
Melounoviště 2011, 23.6.2011
Jo, děkuji. Našel jsem o tom podrobnosti v loňském melounovišti.
Melounoviště 2011, 23.6.2011
Pěkné. Mám něco podobného, řekl bych, že dosáhnul konečné velikosti. Za jak dlouho by ten tvůj kousek měl být zralý? Snažím se o době zrání něco podstatného najít, zatím nemám úspěch.
Hurmikaki, tomel japonský, 21.6.2011
Loni při dovolené v Chorvatsku mně napadlo vyhledat nějaké zahradnictví. Nějaký peníz jsem tam nechal, Jeden z ulovků - odrůda Tipo. Venku u nás pěstovat nejde, v květináči mi zatím dělá radost. Vypadá to na několik plodů.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika