|
Příspěvky uživatele - 151.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Grilování na žulové desce, 1.6.2012 byl by zájem o žulu 30 mm silnou a rozměry cca 36*47cm, musel bych přesně poměřit, dlouho jsem ji neviděl, popř.vložím foto |  | Osázení hlubokého jezírka, 5.5.2012 s výběrem rostlin vám nepomůžu, ale mám nápad dát pod vodu tyč a na ní pověsit kýble s vysázenýma rostlinama |  |
|  | Do hnízd seno, nebo slámu?, 2.5.2012 celý život chováme slepice a vždy máme hnízda ze sena, sem tam byla sláma, tak ze slámy,...seno máme jaké přijde pod ruku, dlouhé stvoly nejsou na závadu. |  | Nahřívání udírny, 2.5.2012 díky za podrobný návod, určitě podle toho vyzkouším... jen musím dostavět uďák... Tonda |  | Česnek, 7.4.2012 Česnek pěstuji snad dvacet let - severní Morava, pod Beskydami, cca 1000 stroužků. Líbí se mi jako rostlina. Sázím na podzim v říjnu, sázím většinu své sadby, část koupené, vysévám každoročně i pacibulky, ničím nemořím. Na podzim přikrývám... celý příspěvek > |  |
|
|
|