|
Kolik utrácíte za semínka?, 30.12.2012 at se daří ja si koupím 30 sazenic |
 |
Kroužek, 30.12.2012 dobře víte že pístní koužky vechách vyráběla firma Buzuluk u Berouna určite tam něco pokračuje a starší chlapi vám poradí i soustružník Vam v přípravku šířku upraví |
 |
|
 |
Kolik utrácíte za semínka?, 30.12.2012 zdravím dřív jsme jezdili pro sazenice bulharivi ktery měl rajčata a papriky jedině ze svych vypěstku a když si spočítam nakup semen a zeminy a starat se o to je pro mne lepší kopit na jaře rajčata a papriky hotové vypěstky |
 |
Nove Pluoty kombinuju jedinečnu chut marhule a slivky, 23.12.2012 toužil jsem po žlutejch skusil jsem Wazonovu čekal jsem 10 let a nyní dala pár plodu mam mladé Ontario dalo na ukázku pár plodu ale ta tipala roste jak šílenec a zrovna tak rodí žlute protáhlé nejsou velké jsou chutné s těmi Japonskými slivoněmi bych... celý příspěvek > |
 |
Nove Pluoty kombinuju jedinečnu chut marhule a slivky, 23.12.2012 Pene vysloužil máte pravdu je to v každem oboru a o hladovosti sousedu kteří Vám nedají vydělat raději si pozvou cizí firmu a kyž je okrade a spacka to tak přijdou se svěšenejma hlavama ale když vidím lidi nakupovat ovocné stromky jsou to většinou... celý příspěvek > |
 |
Nove Pluoty kombinuju jedinečnu chut marhule a slivky, 23.12.2012 Zdravím take mne a si víc lidí zajímají nové věci ale ty blumy z obchodáku mi nechutnají zřejmě je to taky dost podtržený a nedobry vzpomínám na blumy z mého dětství 60 léta velké žlute s líčkem letos mi zarodila Tipala je to dříč a je dobra to... celý příspěvek > |
 |
Nůž, 22.12.2012 perfektní je grafitova vazelína zustane tam grafit a jde to dobře povolit jina vazelina nasaje vodu a zarezne to |
 |
Dotaz k chovu kozy domácí, 8.12.2012 Zdravím připomělo mi to zážitky z dětství a dobu kdy děda odešel pracovat do JZDa zustala v chlévě jen jedna kráva tkzvaná záhumenková a když se i stou rozloučili měli jsme berana ovci a kozu odpoledne babička otevřela vrata zvířata se seřadila na... celý příspěvek > |
 |
Sněžná fréza, 2.12.2012 z Nové Pece na Klápu to projížděli lesáci Tatrama a pohraničníci traktorem když naválo 3 metry jezdili jsme pro jídlo do vesnice na lyžích jinak v Sušici měli sněžnou frézu Zila když se zrušila pohraniční rota na Plešném jezeře zdědili jsme koně a v... celý příspěvek > |
 |
Prosím poraďte - benzínová sekačka s elektrostartem pro 75 letou maminku, 11.9.2012 na jaře jsme přivezli 11 housat rostli před očima dostavali travu a šrot už jsou v mrazaku vnoučata si jich užili vodili k nam děti z celé vesnice nyni máme slepice ruzné druhy děti je krmí mají zábavu začínají se v obci oběvovat ovečky vnučka si už... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Prosím poraďte - benzínová sekačka s elektrostartem pro 75 letou maminku, 11.9.2012 Kupte jí par husí nebo ovečku a mate posekano a na zimu maso v mrazáku |
 |
Dominant - ano nebo ne?, 16.7.2012 Bydlíme u Hořešovic a většina lidi z okolí kupuje v drubežárně horal hnědy |
 |
Do hnízd seno, nebo slámu?, 15.4.2012 nevím jek vy ale my jsme měli z proutí upetené kukaně |
 |
Pšenice pro slepice, 22.3.2012 u nás se prodáva kilogram za 3 kč |
 |
Šroty a domácí krmné směsi, 15.3.2012 Silo Slany nebo ve Slaném staré Silo vedle bývalé mlékárny u p Rubešové koupíte vše |
 |