Příspěvky uživatele - 139.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fotky kurníku a slepic, 12.5.2012 Obsahuje fotku
Takhle to vypadá uvnitř.Ještě se chystám holky vyfotit, jak hřadujou. Jandová
naše hnízda
holky jsou moc hodné
tady je to popeliště
Fotky kurníku a slepic, 12.5.2012
Popeliště mají ve stínu
Taky se musím podělit o pár foteček.Holky máme 17týdení a teď jsme si pořídili 9týdení hedvábničky-jednoho kohoutka a dvě slepičky.Zatím se moc nesnesou, ale jsou pohromadě v jednom výběhu, jen odděleně plotem, aby si neublížili, ale aby si na sebe... celý příspěvek >
Do hnízd seno, nebo slámu?, 1.5.2012
co je pravdy na tom, že slepičkám tvrdne vole.když zobou seno?
Kohout hedvábničky, 17.4.2012
dobrý den, prosím Vás, mohu koupit kohouta a slepičku hedvábničky, když mám v kurníku 8 kuřic hybridů? Oplodní ten malý kohout hedvábničky ty normální slepice? Děkuji za odpověd.
Do hnízd seno, nebo slámu?, 15.4.2012
Prosím pěkně, nemohl by mi někdo sem poslat fotečku, jak by mělo vypadat hnízdo na snášení vajíček? Jaká vrstva sena by tam měla být? A seno, nebo sláma? Děkuji
Kuřice se chovají divně, 6.4.2012
Dobrý den, mám 10týdení kuřice.Za celý týden, co je mám, si ještě ani jednou nevlezli na hřad. Spí všechny, a je jich je 8,v jedné krabici, kterou tam mají připravenou jako hnízdo.Mám s tím něco dělat, nebo se samy naučí spát na hřadu, až... celý příspěvek >
Sedí Dominant na vajíčkách?, 13.3.2012
Dobrý večer, slyšela jsem, že Leghornky nesedí na vajíčkách.Je to pravda? A dominant sussex sedí, nebo ne? Děkuji předem za opověď    
Je možné dát slepice obskočit kohoutem někde v drůbežárně?, 13.3.2012
díky a ještě jednou díky za skvělý tip.
Pšenice pro slepice, 13.3.2012
Prosím poraďte, kde koupím krmnou pšenici. Chci koupit tak pytel a ne celý vagooon. Jsem z Rudné u Prahy. Díky Jana
Hřad, 12.3.2012
dobrý den, mám otázku... jak vysoko musí být v kurníku hřad?A jak vysoký má být kurník pro 6slepiček?Děkuji za odpověď    Jana
Je možné dát slepice obskočit kohoutem někde v drůbežárně?, 12.3.2012
děkuji za info. Když budu kupovat Wyandotku, kohouta musím koupit stéjného plemene, že?A můžu takovou novou dvojici přidat k ročním slepičkám již zmíněných? A myslíte, že pod sedící wyandotku můžu podstrčit vajíčka od vlašek? A když už jsem s... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika