|
Příspěvky uživatele - 139.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fotky kurníku a slepic, 12.5.2012  Takhle to vypadá uvnitř.Ještě se chystám holky vyfotit, jak hřadujou.
Jandová |  | Fotky kurníku a slepic, 12.5.2012  naše hnízda |  |
|  | Fotky kurníku a slepic, 12.5.2012  holky jsou moc hodné |  | Fotky kurníku a slepic, 12.5.2012  tady je to popeliště |  | Fotky kurníku a slepic, 12.5.2012 Popeliště mají ve stínu |  | Fotky kurníku a slepic, 12.5.2012  Taky se musím podělit o pár foteček.Holky máme 17týdení a teď jsme si pořídili 9týdení hedvábničky-jednoho kohoutka a dvě slepičky.Zatím se moc nesnesou, ale jsou pohromadě v jednom výběhu, jen odděleně plotem, aby si neublížili, ale aby si na sebe... celý příspěvek > |  | Do hnízd seno, nebo slámu?, 1.5.2012 co je pravdy na tom, že slepičkám tvrdne vole.když zobou seno? |  | Kohout hedvábničky, 17.4.2012 dobrý den, prosím Vás, mohu koupit kohouta a slepičku hedvábničky, když mám v kurníku 8 kuřic hybridů? Oplodní ten malý kohout hedvábničky ty normální slepice? Děkuji za odpověd. |  | Do hnízd seno, nebo slámu?, 15.4.2012 Prosím pěkně, nemohl by mi někdo sem poslat fotečku, jak by mělo vypadat hnízdo na snášení vajíček? Jaká vrstva sena by tam měla být? A seno, nebo sláma? Děkuji |  | Kuřice se chovají divně, 6.4.2012 Dobrý den, mám 10týdení kuřice.Za celý týden, co je mám, si ještě ani jednou nevlezli na hřad. Spí všechny, a je jich je 8,v jedné krabici, kterou tam mají připravenou jako hnízdo.Mám s tím něco dělat, nebo se samy naučí spát na hřadu, až... celý příspěvek > |  |
|  | Sedí Dominant na vajíčkách?, 13.3.2012 Dobrý večer, slyšela jsem, že Leghornky nesedí na vajíčkách.Je to pravda?
A dominant sussex sedí, nebo ne?
Děkuji předem za opověď |  | Je možné dát slepice obskočit kohoutem někde v drůbežárně?, 13.3.2012 díky a ještě jednou díky za skvělý tip. |  | Pšenice pro slepice, 13.3.2012 Prosím poraďte, kde koupím krmnou pšenici.
Chci koupit tak pytel a ne celý vagooon.
Jsem z Rudné u Prahy.
Díky Jana |  | Hřad, 12.3.2012 dobrý den,
mám otázku... jak vysoko musí být v kurníku hřad?A jak vysoký má být kurník pro 6slepiček?Děkuji za odpověď Jana |  | Je možné dát slepice obskočit kohoutem někde v drůbežárně?, 12.3.2012 děkuji za info.
Když budu kupovat Wyandotku, kohouta musím koupit stéjného plemene, že?A můžu takovou novou dvojici přidat k ročním slepičkám již zmíněných? A myslíte, že pod sedící wyandotku můžu podstrčit vajíčka od vlašek?
A když už jsem s... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|