|
Lilek - vaše zkušenosti?, 11.7.2008 ja nechavam jeden nebo dva hl.vyhony a odspodu odtrhavam listy.. |
 |
můj úspěch v mém pokojíku, 29.6.2008 to nevim, ale mate asi na mysli A.andreanum a A.scherzerianum... ty jsou bezne a snadno dostupne... |
 |
|
 |
slepici trus, 29.6.2008 zdravim, za jak dlouho bude pripraven slepicinec k prihnojeni?Diky |
 |
můj úspěch v mém pokojíku, 29.6.2008 anthurium je toulitka... znama pokojova rostlina..,ale toto je mene obvykly druh.. |
 |
Rjačata - kroucení listů, 29.6.2008 u me si myslim, ze je to preci jen premirou slunce a tepla... tak aspon, ze se tu maji jak v Jizni Americe:-) |
 |
Rjačata - kroucení listů, 29.6.2008 v tom pripade mi to je divne, protoze zadny herbicid sem nepouzil a ani sem rajcata nestrikal.. |
 |
Černo-červená rajčata, 28.6.2008 to je pravda, že tady to je bída s tema barevnyma... ja sem vetsinou platil 2,99 dolaru-16,50 kc/1dolar, a bylo tam 30 nebo 50 semen... a dopravva byla levnejsi jak tady v ČR! |
 |
Černo-červená rajčata, 28.6.2008 bylo to přes online obchod v USA... jelikož byl slabý dolar tak do vyšlo levněji než tady po Evropě-výrazně |
 |
Rjačata - kroucení listů, 28.6.2008 to by me zajimalo jak by vypadaly ve skleniku |
 |
má nová feferonková novinka, 28.6.2008  rostliny jsou ve foliovniku a 1 venku... vsechny rostou vytecne |
 |
|
 |
mečíky (gladioly), 28.6.2008  Tak konečně už první vykvetl:-)) |
 |
Fíkovník, 28.6.2008 tak i letos se zda, že bude slusna uroda... plodí vám také??zajimalo by mne v jakych nadm.vyskach vam roste a plod,...dik |
 |
Rjačata - kroucení listů, 28.6.2008 Dobrý den, poradte proc se mi krouti listy u rajcat... je to snad z nedostatku vlahy, přemíry slunce?...škůdci zde nejsou... jinak rostliny velice prosprerují... rostlinám to evidentně nevadi, ale zajimalo by mne proc se tak deje... diky |
 |
Vadnutí okurek ve skleníku, 28.6.2008 jeste bych chtel dodat... podivejte se v okli rostlin zda tam nejsou mravenci... rostlina vypada takrka stejne jako napadena houbou... ale myslim, ze u vas to bude prece jen mykoza... |
 |
můj úspěch v mém pokojíku, 28.6.2008  Anthurium ferreriense... |
 |