Příspěvky uživatele - 242.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slepice leží, 9.4.2012
tak dneska (9.dubna) zhruba po čtyřech dnech od začátku nemoci sem ji dnes našla mrtvou... jinak všem děkuji za snahu a pomoct... žízní a hladem to asi nebylo vždy při krmeí jse ji oddělila aby na to měla klid...
Kuřice se chovají divně, 7.4.2012
tak my máme slepice od tohoto úterý a hned ten první den jse jich pár dali na hřad..ve středu jsem otevřela kurník a už tam jedna seděla...
Slepice leží, 6.4.2012
asi ještě upřesním že má 2 měsíce nechce pít a jsou z halovéo chovu... jestli to k něčemu pomůže
Slepice leží, 6.4.2012
Dobrý den potřebuji pomoct, mám od úterý slepice a jak jsem je dnes pustila ven tak jedna začala polehávat ostatní hrabali a chodili..tk jsem ji dala samotonou do kurníku dala j žrádlo aby se najedla ale když jsem ji zase dal ven tak si zase... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika