Příspěvky uživatele - 148.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Navrhněte popínavku na garážové stání, 13.1.2012
Ty růže bych klidně zkusila, nemáte nějaké pěkné foto pro inspiraci?
Psa, nebo fenu?, 10.1.2012
Mě je zase líto kaszrofat fenu jen kvůli své pohodlnosti, asi budeme volit psa, s tím, že budeme muset oželet nějaké stromky, anebo před ně natáhneme zpočátku nějakou plachtu... Měli jsme Shi-tzu, prostě domácí mazlík, věčný gaučák a byl to... celý příspěvek >
Navrhněte popínavku na garážové stání, 10.1.2012
Ještě mě napadlo, co takhle popínavé růže?
Psa, nebo fenu?, 7.1.2012
Mě jde hlavně o to, aby ten pes tím čůráním nespálil ty thůje. Měli jsme pejska Schi.tzu, to se nedá s takovým srovnat, ve vysokém věku čůral jako fenka a na trávníku rostla tráva jinak-pohnojenější.To by mi nevadilo, fenky prý do trávníku vypáli... celý příspěvek >
Psa, nebo fenu?, 6.1.2012
Dobrý den, prosím o radu. Chystáme se koupit na zahradu psa, nějkaké velké plemeno, zřejmě Švýcarský slašnický. Nevíme, ale, jestli fenu, nebo psa. Nad plemenitbou nepřemýšlíme, spíše se ptám z důvodu, jestli mi pes nezničí rostliny- mám tak... celý příspěvek >
Přežije tohle hebe zimu venku?, 18.11.2011
Já ho loni taky koupila v Baumaxu, nádherně urostlé, ve slevě, ale za 150,- no a zimu nepřežilo, takže jestli se chcete těšit z jeho krásy další roky, doporučuji nedávat ven.
Jakou levnou benzínovou pilu?, 9.9.2011
to Karel: já jsem se stran té číny vyjadřoval jen k místu výroby, nikoliv ohledně ceny. Pokud je se výrobek prodává levně, tak na něho výrobce vynaložil jen nízké náklady a pak tomu odpovídá i kvalita. V tomto s vámi zcela souhlasím, jen jsem chtěl... celý příspěvek >
Jakou levnou benzínovou pilu?, 7.9.2011
Dobrý den, děkuji za radu. To že je něco vyrobeno v Číně nevypovídá naprosto nic o kvalitě výrobku. Další tisícovku vzhledem k malému využití pily už přidávat nechci, takže se asi rozhodnu pro nějakou tu Hechtku. Můžete mi ještě poradit, jestli... celý příspěvek >
Krásně modré zvonky, 4.9.2011
Dobrý den, prosím, poraťe mi... V několika zahradách jsem viděla krásně tmavě modrí zvonky, vysoké asi metr, nejsou do fialova, spíše do modra.Bohužel nevím, jak se jmenují a jestli to zvonky vůbec byly.Prosím, můžete mi poradit?Pokud máte někdo... celý příspěvek >
Přezimování přenosných rostlin ve skleníku, 27.1.2010
Dobrý den, Stejný problém jsem řešil již před 20 lety a skleník jsem vybudoval při jihozápadní stěně samostatně stojící garáže. V té době ještě nebyl na trhu dutinkový polykarbonát, zasklení jsem provedl s ohledy na náklady jen jednoduchým... celý příspěvek >
Plíseň petůnií?, 22.8.2009
děkuji za radu.Můžete mi prosím vysvětlit, co to padlí je a proč se dělá?Děkuji
Plíseň petůnií?, 22.8.2009
Dobrý den, mám prosbu, do nedávna mi nádherně kvetly petůnky, na oknech dělaly jen radost, nyní se na listech udělaly šedé až bílé povlaky, jakoby ˇbyly poprášené, a chudinky chřadnou.Celé jsem je zastřihla, ale objevuje se to i v jiných... celý příspěvek >
Jakou thuji na živý plot do výšky 1m, 8.8.2009
A co třeba Thuja orientalis AUREA NANA-Zerav východní? S manželem chceme takto osázet plot, ikdyž roste velmi pomalu a max do 1 m, myslím,že trošku přeroste, ale bude vypadat nádherně.
Komule - Buddleia Daviddii, 8.8.2009
Já si nedávno z jednoho keře uštípla mladý řízek a dala do zeminy.Uchytil se, protože ten řízek kvete, sice jen malým jvětem, ani jsem to nečekala, ale prospívá.Takže podle vašich rad soudím, že by bylo vhodné takto malý řízek přes zimu schovat... celý příspěvek >
Dýně - prosba o radu, 4.8.2009
Já ani nevím, jsou to takové ty okrasné bradavičkové, pak taky nějaké zelené, co vypadají jako melounek a pak takové sv.zelené se sv. žlutou, mají takový zvláštní tvar, ani nevím, jak bych to popsala, raději vyfotím.
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika