Příspěvky uživatele - 130.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proč jsou králíci vzteklí?, 2.4.2013
Zkuste jim dávat žrádlo pomalu a k tomu jim dávejte pomalu nějakej mls rukou, aby si zvykli, ikdyž je máte dlouho. Měl jsem to taky, kolikrát mě i pokousali, že jsem měl vytisklý zuby. Teď jseu v pořádku. Hlavně pomalu k nim.
Jaký kultivátor, 25.2.2013
A co od Staufčíka, taky by nebyl špatnej. Mám ho, ale deď tam má o něco menší motor. Ale je to pěkně zpřevodovaný
Škubačka drůbeže, 14.2.2013
Na YouTube se můžete inspirovat. Je jich tam plno.
Sazec brambor, 25.12.2012
Byl v USS 3/2002 a v 4/2006, ale slovenská verze
Sazec brambor, 25.12.2012
V USS je plánek. Postavil jsem si ho podle toho.
Přišla k nám kočka - co s ní?, 7.12.2012
Pokud jste to četla, tak jsem psal o kočkách, volně žijících a ty tady nikdo neodčervuje a ničím neléčí a je jich tady dost. Akorát je tady sousedi krmí, ale to je vše. Mám psa, ale o něj se starám. I ty králíky. Jinak jsem psal, že mi kočka nevadí.
Přišla k nám kočka - co s ní?, 6.12.2012
Myslel jsem to, že to musíte udělat pořádně, ale stejně přenáší nejen střevní parazity.
Přišla k nám kočka - co s ní?, 6.12.2012
Nezlobte se na mě, že budu dost hrubý, ale pokud mě přijde do baráku cizí kočka, tak vezmu klacek a jdu po ni. Začal jsem mít před pár roky problémy, tak lítám po doktorech. Jeden doktor se mě zeptal, jestli chovám zvířata a jestli jsou v okolí volně... celý příspěvek >
Prilis suche klobasy, 9.11.2012
Jak jsem se ptal, na tu konzistenci (rýže), jak máte maso naložený v chladu, tak by jste ho měli zpracovávat i v té teplotě, pokud Vám teplota masa zvedne, je to špatně (proto tam někdo dává ledovou tříšť, ale nevím, jestli to pomáhá, nedělal jsem... celý příspěvek >
Prilis suche klobasy, 7.11.2012
To může být taky tou teplotou, se vlastně vyškvaří, ale já nepoužívám teploměr,  ruka mi stačí a odhad v ohni, nemí být moc velký.
Prilis suche klobasy, 7.11.2012
Chtěl bych se zeptat, ty klobásy po vyuzení mají jakou konzistenci, je to jakoby tam byly zrnka rýže? Maso by bylo jako nespojený?
Samec nechce skákat, 6.10.2012
Taky mi to jeden onehdá radil s tím celerem a petrželí a taky jsem zkoušel ho trochu rozhýbat, vypustit ho na větší prostranství a trochu ho prohnat, ale trochu, aby ho neranilo, chudáka, jak je zavřenej v malém prostoru, tak se mu nechce. A pomohlo... celý příspěvek >
Mošt nechce kvasit, 27.9.2012
Zkuste si naklíčit obilí a dát to do toho. Měl jsem štávu s petozou, zkoušel jsem vše mozný, ale kvasilo to jen chvíli. S naklíčeným obilí to bouřilo až do konce.
Oleo Mac 956 Silentbloky, 19.8.2012
V Moutfieldu je budou mít, ale hlavně se připravte na cenu, kupoval jsem si je taky, hrůza za kousek gumy.
Kokcidioza a napáječka ze pet lahve, 15.7.2012
Chtěl bych jen dodat, koukněte se, zda ten co dostal kokcidiozu, vůbec pil z misky. Já jsem si povšiml, že některý pije málo, tak jsem jim dával přípravek (už namíchaný s vodou podle návodu) přímo do pusy (spíš na kořen jazyka, ale pomalu) pomocí... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika