|
Příspěvky uživatele - 130.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Proč jsou králíci vzteklí?, 2.4.2013 Zkuste jim dávat žrádlo pomalu a k tomu jim dávejte pomalu nějakej mls rukou, aby si zvykli, ikdyž je máte dlouho. Měl jsem to taky, kolikrát mě i pokousali, že jsem měl vytisklý zuby. Teď jseu v pořádku. Hlavně pomalu k nim. |  | Jaký kultivátor, 25.2.2013 A co od Staufčíka, taky by nebyl špatnej. Mám ho, ale deď tam má o něco menší motor. Ale je to pěkně zpřevodovaný |  |
|  | Škubačka drůbeže, 14.2.2013 Na YouTube se můžete inspirovat. Je jich tam plno.
|  | Sazec brambor, 25.12.2012 Byl v USS 3/2002 a v 4/2006, ale slovenská verze |  | Sazec brambor, 25.12.2012 V USS je plánek. Postavil jsem si ho podle toho. |  | Přišla k nám kočka - co s ní?, 7.12.2012 Pokud jste to četla, tak jsem psal o kočkách, volně žijících a ty tady nikdo neodčervuje a ničím neléčí a je jich tady dost. Akorát je tady sousedi krmí, ale to je vše. Mám psa, ale o něj se starám. I ty králíky. Jinak jsem psal, že mi kočka nevadí. |  | Přišla k nám kočka - co s ní?, 6.12.2012 Myslel jsem to, že to musíte udělat pořádně, ale stejně přenáší nejen střevní parazity. |  | Přišla k nám kočka - co s ní?, 6.12.2012 Nezlobte se na mě, že budu dost hrubý, ale pokud mě přijde do baráku cizí kočka, tak vezmu klacek a jdu po ni. Začal jsem mít před pár roky problémy, tak lítám po doktorech. Jeden doktor se mě zeptal, jestli chovám zvířata a jestli jsou v okolí volně... celý příspěvek > |  | Prilis suche klobasy, 9.11.2012 Jak jsem se ptal, na tu konzistenci (rýže), jak máte maso naložený v chladu, tak by jste ho měli zpracovávat i v té teplotě, pokud Vám teplota masa zvedne, je to špatně (proto tam někdo dává ledovou tříšť, ale nevím, jestli to pomáhá, nedělal jsem... celý příspěvek > |  | Prilis suche klobasy, 7.11.2012 To může být taky tou teplotou, se vlastně vyškvaří, ale já nepoužívám teploměr, ruka mi stačí a odhad v ohni, nemí být moc velký. |  |
|  | Prilis suche klobasy, 7.11.2012 Chtěl bych se zeptat, ty klobásy po vyuzení mají jakou konzistenci, je to jakoby tam byly zrnka rýže? Maso by bylo jako nespojený? |  | Samec nechce skákat, 6.10.2012 Taky mi to jeden onehdá radil s tím celerem a petrželí a taky jsem zkoušel ho trochu rozhýbat, vypustit ho na větší prostranství a trochu ho prohnat, ale trochu, aby ho neranilo, chudáka, jak je zavřenej v malém prostoru, tak se mu nechce. A pomohlo... celý příspěvek > |  | Mošt nechce kvasit, 27.9.2012 Zkuste si naklíčit obilí a dát to do toho. Měl jsem štávu s petozou, zkoušel jsem vše mozný, ale kvasilo to jen chvíli. S naklíčeným obilí to bouřilo až do konce. |  | Oleo Mac 956 Silentbloky, 19.8.2012 V Moutfieldu je budou mít, ale hlavně se připravte na cenu, kupoval jsem si je taky, hrůza za kousek gumy. |  | Kokcidioza a napáječka ze pet lahve, 15.7.2012 Chtěl bych jen dodat, koukněte se, zda ten co dostal kokcidiozu, vůbec pil z misky. Já jsem si povšiml, že některý pije málo, tak jsem jim dával přípravek (už namíchaný s vodou podle návodu) přímo do pusy (spíš na kořen jazyka, ale pomalu) pomocí... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|