Příspěvky uživatele - 176.57

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se řežou silné, težké větve?, 14.8.2008
S tím nelze než souhlasit ;)
Nejen teoreticky ale i prakticky    ;)  celkem dost stromů(a větví) jsem takto pořezal je to v postatě jednoduchá fyzika.(čím menší páka tím menší síla)
Ze spoda vyříznout klím cca 1/4 až 1/3 pruměru cca 30-45° a pak řezat ze zhora 2-5 cm směrem od kmenu a je lepší řezat o kousek dál 50-100 cm a pak začistit.Je lepší řezat větve po více kusech.Mrkěte se se do ruzných manuálů jak se kácí stromy... celý příspěvek >
Stihl 041AV, 14.8.2008
Mám problém s touto pilou (kterou jsem dostal)a sháním kryr řetězky s brzdou a pokud možno i manuál nebo alespoň co nejvíce informací o této pile budu vděčný za každou informaci. předem děkuji J. K.
Buddleja D. Royal Red, 14.8.2008
český název je Komule (davidova).  Múže se seříznout až u země nebo taky ve výšce třeba 1 m - podle toho, jaká je zima a jak vysoký a rozkošatělý ho chcete mít. Roste a kvete bez problémů i v poměrně hlubokém stínu. Semení se - je dobré po... celý příspěvek >
Poznáte ji?, 14.8.2008
Na obou obr. jsou hosty. První kultivar si učit netroufám, na druhém obr. je Hosta 'Fortunei Albopicta'
OM 981, 11.8.2008
O profi pilu se jedná jenom v reklamních materiálech bédy trávníčka. Profi pily této kategorie rozhodně nejsou celoplastové!!! Myslím tím konstrukci skříně motoru.
výběr křovinořezu? HQ 235 HQ 333 MS 340, 2.8.2008
No bohužel to bylo v místech kam se se sekačkou nedostanu (jinak bych ji použil) takže ruční práce samozřejmě že sekačku mám a používám ji ale někam se prostě nedostanu.
výběr křovinořezu? HQ 235 HQ 333 MS 340, 1.8.2008
Tak jsem nakonec pořídil HQ 333 a super práce nakonec jsem zjistil že kotouč není moc praktický a vše beru trojzubcem (do 3 cm) a zbytek pilou užasné je jak malou spotřebu má. Má za sebou vysekávání cca 700 metrů šíleně zarostlého uvozu a ... celý příspěvek >
Perovskia - množení?, 30.7.2008
Jde to obojím způsobem. Ze semen jsem to nezkoušela, řízky se chytaly -  jarní 100 %, letní z 50 % - loni na ně v létě bylo moc horko, zapařily se.
Jak vypadá?, 29.7.2008
Nerozumím Vám. Hroznovník různolistý lat. název Coccoloba diversifolia to tedy není? (viz můj příspěvek výše)
Třemdava bílá, 29.7.2008
Klíčení třemdavy : 1.cyklus : 6-8 týdnů při teplotě min. 23 st. C 2.cyklus : 6-8 týdnů při teplotě + 4 st. C (lednice) poté pomalu zvyšovat teplotu na + 10 st.C pro vzejití. Pokud se tak nestane, celý proces opakovat (semínka si pak myslí, že je... celý příspěvek >
Třemdava bílá, 15.7.2008
No, kdy.. hlavně se seje špatně. - Semena jsou klíčivá poměrně krátkou dobu. - Pro klíčení se udává střídání teplotních cyklů. Pokud vás to neodradilo, mohu popsat jak na ni. Ovšem vycházím pouze z teorie. V současné době mám dána semena ke... celý příspěvek >
Heuchera - divně kvete, 11.7.2008
To není tak docela pravda. Jsou kultivary heucher s jinou barvou listů než zelenou, kt. kvetou růžově nebo červeně. Se stříháním - asi mám jiný vkus - mně se ty nenápadné květy moc líbí.
Jak vypadá?, 11.7.2008
Hroznovec, latinský název exochorda čítá : e. racemosa, x macarantha, serratifolia, korolkowii a giraldii + var. wilsonii. Je to keř, kt. se může pěstovat v zahradě (přežije naši zimu). Hroznovník pak cca 120 druhů, pocházejících z tropů nebo... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika