|
Co je nutné u hus a kachen, 10.2.2012 nemusíte podškubávatpeří jim vypadavá a pak začnou podrůstat a tak pořád dokola, stejně jako u kachen..musíte pak na zabití vychytat dobu aby nebyly podrostlé..neumím si představit že ve velkochovu se stovkami hus by je někdo proškubával na peří na... celý příspěvek > |
 |
Jak postavit kurník, 10.2.2012 Fotogalerie
|
 |
|
 |
Plíseň kaprů a třepení ploutví, 10.2.2012 (dermatomykóza) najděte si v googlu rybí plíseň,kapří plíseň a stránky rybářů, nebo napište nic za to nedáte na rybářství Třeboň,Vodňany a tam Vám to potvrdí, že to je takřka nevýlečitelné..malachytová zeleň nebo modř se dává jako prevence.. Plíseň... celý příspěvek > |
 |
Vzájemná snášenlivost různých druhů drůbeže, 10.2.2012 můžete, jen pozor některé krůty jsou agresivní na kuřata a mladé kuřice!!Udělejte jim tam nějakou schovávačku kam budou moc případně uniknout a nějaký venkovní hřád ve stínu asi 1m vysoko né blízko plotu..plot je dostačující pro střední a těžká... celý příspěvek > |
 |
Plíseň kaprů a třepení ploutví, 4.2.2012 nevyléčitelné |
 |
Slepice a mráz, 1.2.2012 Snesou mírně pod a to až -20 bez problémů,,nebojte"!!Horolezci v himalájích mají bundy s čeho?Už žádné duté vlákno, ale osvědčené peří!!! Slepice je vyborně zimě přizpůsobena, nesmí mít ale průvan a vlhký kurník a také dobře odvětraný! Večer jim... celý příspěvek > |
 |
Kdo mi zabíjí slepice?, 30.1.2012 tak to jsem s toho jelen..už od školy vím, že káně se živí hraboši a když je nouze popadne i zajíčka do velikosti potkana, ale většinou má s ním takovou práci, neb není pařátama na tento druh boje a potravy přispůsoben, tak se tohoto dopouští jen... celý příspěvek > |
 |
Liheň na drubež Bioska monoplast 60, 29.1.2012 Tu líheň za 700kč to musí být hotový zázrak..za to se nedá koupit ani termostat
|
 |
Výběh pro slepice, 23.1.2012 budou bez problémů, stačí dva tři dny zavřené, já dokonce když jsem měl nové slepice zavřené tak jsem jim po dva dny při krmení rachtal šrouby v plechovce... dával jsem jim tak hrst dvě asi pětkrát denně po ty dva dny pořád rachtal a to by jste... celý příspěvek > |
 |
Plot ke slepicím, 22.1.2012  kupte křídelní sponu je to lepší než zastřižení |
 |
|
 |
Slepice pelíchají v zimě, 22.1.2012 to nevadí kdy jste je koupila..pelichání se objevuje v pravidelných cyklech..počínaje od prvního dne života, rozdíl několika dnů či týdnů má vliv jejich prostředí kde žijí, teplý, studený,vlhký, nevětraný,,tmavý, malý,nebo špatně natočený kurník na... celý příspěvek > |
 |
Slepice pelíchají v zimě, 22.1.2012 zima jim uřčitě nebude..podávejte směs pro nosnice NO 1 kde je vše obsaženo. snáška je přerušena na 1,5-2 měsíce.tzv krční pelichání závisí na do bě jejich vylíhnutí |
 |
Syrová a klasická strava pro psa, 20.1.2012  3x? To se nedivím, že přežvykují páč se to do nich už nevejde..pes má mít potravu jako v přírodě 6x do týdne..jinak je to otesánek i když mu dáváte míň!!!Není to člověk aby jedl střídmě několikrát za den..Hltání je jeho přirozenost a smečkový pud,... celý příspěvek > |
 |
Sokol, jak si ho udržet doma, 17.1.2012  žádné, nejde dospělého divokého dravce ochočit, nebo něčemu přiučit... vrabci jsou prima, buďte za ně vděčen..za chvilku jich bude míň jak sokolů...
|
 |
Králící a kukuřice, 15.1.2012  na přilepšenou? Vy jste jim nikdy před tím jí nedával??Byla vysušená?? Je jasné, že máte pravdu s tím rychlením, ale postřikem to není... musí se začít dávat pomalu v malých dávkách.Kukuřice obsahuje hodně tuku a pro králíky to je stejné jako by jste... celý příspěvek > |
 |