Příspěvky uživatele - 64.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je nutné u hus a kachen, 10.2.2012
nemusíte podškubávatpeří jim vypadavá a pak začnou podrůstat a tak pořád dokola, stejně jako u kachen..musíte pak na zabití vychytat dobu aby nebyly podrostlé..neumím si představit že ve velkochovu se stovkami hus by je někdo proškubával na peří na... celý příspěvek >
Jak postavit kurník, 10.2.2012
Fotogalerie
Plíseň kaprů a třepení ploutví, 10.2.2012
(dermatomykóza) najděte si v googlu rybí plíseň,kapří plíseň a stránky rybářů, nebo napište nic za to nedáte na rybářství Třeboň,Vodňany a tam Vám to potvrdí, že to je takřka nevýlečitelné..malachytová zeleň nebo modř se dává jako prevence.. Plíseň... celý příspěvek >
Vzájemná snášenlivost různých druhů drůbeže, 10.2.2012
můžete, jen pozor některé krůty jsou agresivní na kuřata a mladé kuřice!!Udělejte jim tam nějakou schovávačku kam budou moc případně uniknout a nějaký venkovní hřád ve stínu asi 1m vysoko né blízko plotu..plot je dostačující pro střední a těžká... celý příspěvek >
Plíseň kaprů a třepení ploutví, 4.2.2012
nevyléčitelné
Slepice a mráz, 1.2.2012
Snesou mírně pod a to až -20 bez problémů,,nebojte"!!Horolezci v himalájích mají bundy s čeho?Už žádné duté vlákno, ale osvědčené peří!!! Slepice je vyborně zimě přizpůsobena, nesmí mít ale průvan a vlhký kurník a také dobře odvětraný! Večer jim... celý příspěvek >
Kdo mi zabíjí slepice?, 30.1.2012
tak to jsem s toho jelen..už od školy vím, že káně se živí hraboši a když je nouze popadne i zajíčka do velikosti potkana, ale většinou má s ním takovou práci, neb není pařátama na tento druh boje a potravy přispůsoben, tak se tohoto dopouští jen... celý příspěvek >
Liheň na drubež Bioska monoplast 60, 29.1.2012
Tu líheň za 700kč to musí být hotový zázrak..za to se nedá koupit ani termostat
Výběh pro slepice, 23.1.2012
budou bez problémů, stačí dva tři dny zavřené, já dokonce když jsem měl nové slepice zavřené tak jsem jim po dva dny při krmení rachtal šrouby v plechovce... dával jsem jim tak hrst dvě asi pětkrát denně po ty dva dny pořád rachtal a to by jste... celý příspěvek >
Plot ke slepicím, 22.1.2012 Obsahuje fotku
kupte křídelní sponu je to lepší než zastřižení
Slepice pelíchají v zimě, 22.1.2012
to nevadí kdy jste je koupila..pelichání se objevuje v pravidelných cyklech..počínaje od prvního dne života, rozdíl několika dnů či týdnů má vliv jejich prostředí kde žijí, teplý, studený,vlhký, nevětraný,,tmavý, malý,nebo špatně natočený kurník na... celý příspěvek >
Slepice pelíchají v zimě, 22.1.2012
 zima jim uřčitě nebude..podávejte směs pro nosnice NO 1 kde je vše obsaženo. snáška je přerušena na 1,5-2 měsíce.tzv krční pelichání závisí na do bě jejich vylíhnutí
Syrová a klasická strava pro psa, 20.1.2012 Obsahuje fotku
3x? To se nedivím, že přežvykují páč se to do nich už nevejde..pes má mít potravu jako v přírodě 6x do týdne..jinak je to otesánek i když mu dáváte míň!!!Není to člověk aby jedl střídmě několikrát za den..Hltání je jeho přirozenost a smečkový pud,... celý příspěvek >
Sokol, jak si ho udržet doma, 17.1.2012 Obsahuje fotku
žádné, nejde dospělého divokého dravce ochočit, nebo něčemu přiučit... vrabci jsou prima, buďte za ně vděčen..za chvilku jich bude míň jak sokolů...
Králící a kukuřice, 15.1.2012 Obsahuje fotku
na přilepšenou? Vy jste jim nikdy před tím jí nedával??Byla vysušená?? Je jasné, že máte pravdu s tím rychlením, ale postřikem to není... musí se začít dávat pomalu v malých dávkách.Kukuřice obsahuje hodně tuku a pro králíky to je stejné jako by jste... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika