Příspěvky uživatele - 25.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vošky na paprike?, 21.7.2015
Dobrý den,  měli jsme stejný problém jako vy. Manžel postříkal papriky rozprašovačem zakoupeným v obchodě proti mšicím, nepomohlo to. Využila jsem babské rady : jelikož jsme kuřáci, nedopalky od cigaret dáváme do zavařovací sklenice s... celý příspěvek >
Sedí Dominant na vajíčkách?, 20.1.2013
mně z 8 dominantů sedla 1 a rozhodně to nebyla ta nejsilnější ani přetučnělá.Sedla cca 2 týdny po tom co začala snášet a když vyseděla svých 12 dětiček tak jsem jí je vzal, dal kvočně co se jí líhli kuřata o 1 den dřív a nasadil jí dalších 15 vajec... celý příspěvek >
Slepice prosím poradtě, 20.1.2013
tak to já budu taky oponovat.Koupil jsem si Dominanty těsně před snáškou (stejně jsem čekal 1,5 měsíce na 1 vejce).Začali snášet v půli května a 1 mi sedla už začátkem června.Asi to okoukala od pižmovek který mi seděli
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika