Příspěvky uživatele - 121.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zkušenosti s firmou Albion Group, 3.6.2011
Dobrý den, jak tak čtu celou diskuzi, jsem jen "další" oběť firmy Albion. Po 7 letech první prasklina u spodního schodu u plastového bazénu, 2x opravovaná. Sice vždy zaplatili i nově dovezenou vodu, ale po třetí mi napsali, že je materiál... celý příspěvek >
Doporučili byste mi tenhle skleník?, 20.4.2011
Mám s teplotou ve skleníku také zajímavou zkušenost. Mám skleník z ZD Dolní Újezd. Nikdy jsem teplotu v zimě ve skleníku neměřil. Teploměr jsem dal do skleníku až v březnu 2011. Teplotu měřím, jak uvnitř skleníku tak i venkovní, stejnými digitálními... celý příspěvek >
Zásilková zahradnictví, 13.4.2011
mám dobrou zkušenost se zahradnictvím Váňovi a s paní Šíblovou. Dodané rostliny perfektně zabalené a zakořeněné v požadovaném množství a bez následných úhynů... rychlé dodání po objednávce. Má někdo zkušenost s paní Drahošovou? Dost inzerované... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 20.12.2010
Jenže pytlík soli neobsahuje jenom NaCl, ale třeba jod a jiné látky. Nejsem chemik, ale ze skušenosti vím že co pytlík soli respektive asi várka soli tak jiná solivost. Vždycky manželka nadává co je to za sůl že jí musí používat více, nebo... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 20.12.2010
Pane Vysloužil, dovolím si s váma nesouhlasil. Pokud budu pokaždé odměřovat stejné množství vody a stejné množství soli. Tak sůl je pokaždé jiná, respektive má jinou solivost a proto bude lák pokažné jinak slaný. Nejpřesnější způsob bych asi viděl v... celý příspěvek >
Uzení domácích klobás, 16.12.2010
Děkuji za reakci a radu. Používám střeva šlemovaná. Prudké schlazení klobás mi poradil jeden řezník. Říkal, že když se klobásy takto prudce schladí tak se zatáhnou a již se z nich neodpařuje voda. Jenom se zeptám uzení 6-8 hodin při takto vysoké... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika