|
Chci kuřátka, 24.5.2013 Jo vejce mám vyměněná ale už jsem se rozhodla že udělám umělou líhen dekuji za odpověď
|
 |
Chci kuřátka, 23.5.2013 Dobrý den potřebuji poradit mam 5 slepic a nějaká by snad mohla kvokat spíš 2 kvovkají ta 1 seděla 2 hodiny na vejcich chci malá kuřátka když jsem ji posadila na vejce tajk vydržela jen 5 minut a pak lítala všude možně kam ji mam dat ty vejce? Jak... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jak udělat dvířka slepicím, 4.11.2012 Prosím jak mam udelat dvířka do kurníku ke slepicím dík. za odpoved |
 |
Nemoc slepic, 4.11.2012 Dobrý den potřebuji poradi 1 slepice má lalok bílí u hlavi takový koukek má prostě bíli z dvou stran Děkuji za odpovědi |
 |
Chov anglickyho setra, 19.7.2012 Ahoj, jak mam chovat anglickyho setra, jako jak cvičit...
|
 |
Slepice mi snáší dvoužloutkový vejce, ale na skořábce je vždy krev, 27.6.2012 slepice mi snáší dvoužloutkový vejce ale na skořábce je vždy krev co mam dělat muže umrít ta slepice nebo je to normální dík |
 |
Jak dlouho snašejí slepice vejce?, 13.6.2012 Dík za odpovědi. |
 |
Slepice a vejce, 13.6.2012 Moc děkuji za odpověď. |
 |
Jsou kočky nebezpečné pro kuřice?, 12.6.2012 Z vlastní skušenosti vím že záleží jen na kočce slepicím nevadí. Většinou se jich kočky bojej ale naše kočka s nimi je v kuse! |
 |
Jak naklíčit pšenici a slunečnici pro kuřice, 12.6.2012 No Když nežerou naklíčenou pšenici tak to míchejte s usušenými kopřivami, nastrouhanou mrkví a šrotem pšeničným a se sypkým droždím asi tak 1 lžičku droždího a můžete přidat i skořápky sušené. snad vám to pomůže :) |
 |
|
 |
Jak naklíčit pšenici a slunečnici pro kuřice, 12.6.2012 Já to dělám tak že je dám do nádoby ale nesmí být moc na sobě ta pšenice a každý den je zalívám vodou a dávám na teplé místo. Pozor nesmí pšenice plavat ve vodě a pod ni nedávat nic. např utěrku a už vůbec žádny papírový kapesníčky. Mluvím z... celý příspěvek > |
 |
Jak dlouho snašejí slepice vejce?, 12.6.2012 dobrý den nevím jak dlouho si mám nechat slepice jestli 3 roky nebo 2... prosím podaďte mi |
 |
Slepice a vejce, 12.6.2012 Dobry den mě slepice snesla vejce ale z bydýlka a bylo rozbité nevím co mám dělat protože kukaně mam připravene mam tam i umělé vejce aby věděli kam snášet. A je tu ještě jedna věc jedna slepice neni s ostatnimi je menši než ostatní je s ní něco!... celý příspěvek > |
 |