|
Příspěvky uživatele - 37.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vynesené slepice, 24.9.2014 Dobrý den,
slepice z velkochovu kupuji několik let, běžně se mi roznesou po 3 týdnech, kdy jsou volně na pastvě, naučí se zobat trávu a vůbec žít normální život. Jsem s nimi spokojená, snáší pak ještě skoro dva roky a vzhledem k tomu, že mě... celý příspěvek > |  | Snáška vajec u krůt, 30.4.2014 Dobrý den, prosím o radu.
Mám dvě krůty bronzové a jednoho krocana, koupené loni na podzim jako odrostlá mláďata. Krůty začaly snášet začátkem dubna, snáší po celém výběhu, tuhle vejce- támhle vejce... občas obden, občas každý den. Jak poznám, že... celý příspěvek > |  |
|  | Pustit slepice do lesa?, 20.2.2014 Dobrý den, pokud se jedná o jehličnaté stromky, slepice o ně zájem nejeví. Ale jak již bylo napsáno výše, budete zbytečně krmit kuny a lišky, které se Vám tam bleskurychle naučí chodit jak do samoobsluhy. Se slepicemi v blízkosti lesa mám takové... celý příspěvek > |  | Slepice přestaly večer chodit do kurníku, 19.9.2013 Dobrý den Martine,
za dobu, co chovám slepice, se mi toto stalo dvakrát a pokaždé to mělo stejnou příčinu. Bohužel ne dobrou. Domnívám se, že máte v kurníku čmelíky, kteří v noci vylézají, koušou slepice a ty tam proto nechodí. Přes den jsou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|