|
Příspěvky uživatele - 43.101
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 31.1.2014 Omlouvám se. Já blázen tady odpovídám na diskuzi čtyři roky starou. Doufám, ž jste na tu vadnou cibuli za tu dobu přišla sama. |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 31.1.2014 Cibule, která je dnes narašená má nějakou vadu. Většinou mívá krčkovou hnilobu a dá se využít jedině rychlým zpracováním po vykrojení zahnívajvího středu. Skála |  |
|  | Řepa v lednu, 30.1.2014 Turčanský žlutý válec. Cukrovka je příliš náročná na půdu, výžívu a teplo. |  | Clingy, 30.1.2014 Na to jsem nemyslel. Nikdy jsem broskev nerouboval, ale na jaře to zkusím. Roub uložený nemám, budu tedy muset čerstvým a něco zkusím plátováním, něco naočkuju. Děkuju za radu. Skála |  |
|
|
|