|
Je to nemoc?, 22.5.2013 Asi máte pravdu, je to tím klováním ale u nás je to teda jinak. Máme 3 nové slepičky a ty to mají teď nejvíce. astatním to už zmizelo je to tou hierarchií.
Vůdčí kohout to vůbec nemá. Jsou to jenom malinké černé puntíky. v malém prostoru... celý příspěvek > |
 |
Slepice a cizí kuře, 1.5.2013 Ahoj. mám slepici a té se vylíhli před týdnem 3 kuřata. moje kamarádka si koupila 2 kuřata a už je nechce. říkala jsem, ať mi je dá ale nevíme jestli by je ta moje slepice co má kuřata příjmula :'(poraďte mi prosím a co snimy mám dělat když mi je... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Vajíčka bez inkubátoru, 30.4.2013 Dobrý den moje kamarádka mněla v krábici u topení dvě, v hadru zabalená oplozená vajíčka za 22 dní se jí vylíhlo 1 kuře je to možné? jestli jo tak to si taky takhle udělám kuřátka :D |
 |
Línání pejska, 24.4.2013 ono to jde úplně jednoduše. nemusíte kupovat žádné přípravky. náš pejsek to mněl taky. dávali jsme mu každy den 1 syrové vejce a mněl o srst postaráno. a taky to byl starý pes (jezevčík). :) špendy |
 |
Samice se nechtějí nechat připustit, 17.4.2013 ahoj. Možná je to třeba tím že zen samec je její syn nebo ta samice je jeho příbuzná! jestli je to tam je třeba si koupit nového samce nebo samici. třeba je to ten důvod proč nechce být připuštěna. Pokud připustíte samce s jeho dcerou tak vám budou... celý příspěvek > |
 |
Proč jsou králíci vzteklí?, 3.4.2013 Děkuji. pokusím se jídlo dávat pomaleji a budu jim dávat druhou rokou piškoty :) Nejhorší je že vždy když jim tam naleji vodu že jí hned vulejou (jako kdyby jí nachtěli) :( |
 |
Jak aby slepičky stloustly?, 3.4.2013 Děkuji za radu :) |
 |
Kdo mi zabíjí slepice?, 2.4.2013 Nám se jednou stalo že to udělali krysi. jestli je tam máte tak je musíte vyvraždit :) |
 |
Proč jsou králíci vzteklí?, 2.4.2013 Dobrý den vždy když chci dám králíkům nějaké žrádlo nebo vodu tak hned mně chtějí kousnout. Proč mně furt chtějí podrápat nebo kousnout co je k tomu navádí? Prosím poraďte mi. (Většinou jsou vzteklý jenom dospělí) :( |
 |
Jak aby slepičky stloustly?, 2.4.2013 Je to tedy jedno co jim budu dávat jenom aby jim to chutnalo jo? :) Děkuji :) |
 |
|
 |
Je to nemoc?, 1.4.2013 Dobrý den. Máme mladé slepičky asi 1,5 roku. Mají na hřebínku takový černý puntíky. Mají to všechny co stím máme dělat? Prosím odpoveď :)) |
 |
Jak aby slepičky stloustly?, 1.4.2013 Dobrý den. Máme doma 4 slepičky a 1 kohouta. Jak je možné že slepičky jsou pořád hubené a kohoutovi furt přibývá na váze? Prosím o radu jak zabránit tomu aby jim kohout vše nežral a aby trochu stloustli? Děkuji za odpověď. :) |
 |