Příspěvky uživatele - 229.102

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Huskokačena se točí dokola /jako pes za ocasem/, 20.4.2014
dobrý den, koupila jsem si husokačeny a jedna se pořád točí dokola(doleva) /jako pes za ocasem/. až je z toho pak celá chudák zamotaná. Paradoxně je z nich největší, žere a pije. Ale často se takto točí. Až jsem si říkala, jestli nemá nějaké... celý příspěvek >
Pustit slepice do lesa?, 20.2.2014
děkuji
Pustit slepice do lesa?, 20.2.2014
ono těch stromků je tam hodně, to je nově vysázený les, hned u domu, ale zarůstá trávou a "bordelem," tak manžel myslel pustit tam slepice, že si v tom budou hrabat.
Pustit slepice do lesa?, 19.2.2014
Dobrý den, chci se zeptat, manžel chce oplotit kus lesa a pustit tam slepice, aby si něco víc nahrabaly a vyčistily les. Jenže v lese jsou vysázené malé stromky, plus některé semenáčky, co se vysemenily (tak cca dva roky, takže malinké) a já se... celý příspěvek >
Jaký traktůrek na trávu vybrat?, 2.2.2012
díky moc
Zahradní traktor cubcadet MTD máte někdo zkušenosti?, 29.1.2012
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s touto značkou zahradního traktoru. Překvapuje mě, že když se podívám na nové traktory mají všechny motor kawasaki, kdežto traktory prodávané používané mají motory briggs... celý příspěvek >
Jaký traktůrek na trávu vybrat?, 26.1.2012
Dobrý den, chtěla bych znát váš názor a zkušenost. Mám zahradu velkou 3000 m2, rovnou. Doposud jsem jí sekala sekačkou od Mountfielda a po zkušenosti s touto firmou už od této společnosti nic kupovat nechci. Z různých zdrojů a od známých mi je... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika