Příspěvky uživatele - 81.225

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poznám oplozené vejce hned po snášce?, 27.4.2014
Zdravím chci se zeptat, jestli je možné poznat oplozené vejce ještě než jej dám pod kvočnu, dějuji za odpověd
Může blojler snášet?, 23.4.2014
Děkuji za odpověd, koupila jsem kuřátka s přesvědčením, že jsou to nosnice a nakonec jsou to brojleři.Myslíte že je lepší je zlikvidovat?
Může blojler snášet?, 22.4.2014
Zdravím chci se zeptat jak je to s brojrelama, je možné, že by mohly začít snášet vejce?
Apatický kohout, 21.4.2014
Zdravím, potřebuji poradit ohledně kohouta, před třemi dny začal být apatický a hlavu má stále skloněnou dolu.Měl na laloku klíště nevím jestli by to mohlo být z toho.je to jediný hodný kohout co po nás neskákal, tak bych o něj nerada přišla. Pokud... celý příspěvek >
Kvočna na vejcích, 25.6.2013
dobrý den, mám podobný problém, dala jsem pod kvočnu 12vajec, ale jedno nejspíš sežrala a ostatní vejce jsou lehce špinavá, tak se chci zeptat, jesli je mohu nechat, nebo nasadit nová.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika