|
Příspěvky uživatele - 81.225
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poznám oplozené vejce hned po snášce?, 27.4.2014 Zdravím chci se zeptat, jestli je možné poznat oplozené vejce ještě než jej dám pod kvočnu, dějuji za odpověd |  | Může blojler snášet?, 23.4.2014 Děkuji za odpověd, koupila jsem kuřátka s přesvědčením, že jsou to nosnice a nakonec jsou to brojleři.Myslíte že je lepší je zlikvidovat? |  |
|  | Může blojler snášet?, 22.4.2014 Zdravím chci se zeptat jak je to s brojrelama, je možné, že by mohly začít snášet vejce?
|  | Apatický kohout, 21.4.2014 Zdravím, potřebuji poradit ohledně kohouta, před třemi dny začal být apatický a hlavu má stále skloněnou dolu.Měl na laloku klíště nevím jestli by to mohlo být z toho.je to jediný hodný kohout co po nás neskákal, tak bych o něj nerada přišla. Pokud... celý příspěvek > |  | Kvočna na vejcích, 25.6.2013 dobrý den, mám podobný problém, dala jsem pod kvočnu 12vajec, ale jedno nejspíš sežrala a ostatní vejce jsou lehce špinavá, tak se chci zeptat, jesli je mohu nechat, nebo nasadit nová. |  |
|
|
|